用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組5人班 報旺角 環保科學探索號 螢火蟲班 ...
go

自組5人班 報旺角 環保科學探索號 螢火蟲班 [複製鏈接]

HI, 我囡囡之前上過佢試堂,幾得意,有真o既螢火蟲睇,諗住組班一齊上有四人同行85折,我仲有個suggestion, 如果我今次可組成多D人(其實3個就夠), 仲可以昇級上佢o地o既日本證書課程,扲張日本證書威下,如果想報名或查詢,pm我呀﹗

0    0    0    0

可唔可以俾多少少資料?

超級版主

煩請公開詳細資料,如有關機構、活動日期、費用及現有自組人數等。

o地而家有2個小朋友參加,係2月第一個星期日(27)開始,在港島區炮台山或者九龍區太子都有上課地點,希望有多3個小朋友一齊參加可以有85折,原價$850, 折扣後$722.5,之前上過佢地demo見到有螢火蟲, 同埋課程內容好新鮮 機構名稱是萬來教育環保科學探索號。

回覆 4# mama711 的文章

請問小朋友要幾大先可以報名呢?

之前見過有小朋友係5歲倒,我個囡囡今年7歲,你可以上去佢網頁睇睇。

之前唔記得加上螢火蟲班網頁,而家補返
www.maxroi.com.hk

我搵到佢地個網頁, 應該係

www.maxroi.com.hk

miss0左呢班, 唔知幾時仲有班開?
‹ 上一主題|下一主題