用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 Munsang interview
樓主: sofiamama
go

Munsang interview [複製鏈接]

我今日In 5:30pm

yes... the interview really is a joke.. 4 teachers to handle 1x kids running around in a room,, noisy and the kids just can't concentrate to answer the questiosn...  so far the worse interview arrangment I have met...KV is the best one so far...

原帖由 小黑咪 於 09-11-21 23:54 發表
KV係最好既interview我唔多覺喇,玩具都唔多件. 不過今次民生既interview好明顯唔係in 小朋友係in家長啦. 我阿仔十問九應老師都話唔緊要,反而問我既問題就detail好多. ...

我意思係整個面試流程...少D玩具對你個小朋友可能會更集中D,起碼對我個仔黎講唔會玩到心都散哂,民生在安排上是可以的但一進入房間就唔掂啦...你可能係己經準備收的學生家長所以問你問得好detail羅....

PS...你地交表時有冇要求你地比$70買佢地本校?我就冇買,可能個陣時己經衰左.. .我都係第一次見學校甘樣籌款.

講到第7頁都重有人講,睇黎民生真係要好好檢討一下啦
‹ 上一主題|下一主題