用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 富榮迦南
go

富榮迦南 [複製鏈接]

富榮迦南難唔難入呀,我11月7日去左in,到依家仲未有回覆,有無人之前in左有消息架,大家發表下啦!
   0    0    0    0

我知道10月17日有次interview,仲出左結果,有無人成功被取錄呀,咁你個b果日係咪表現好好呀?大家發表下啦!

想問下成功取錄k1既媽媽,你地個仔女面試當日表現係咪好好呀,可唔可以發表下呀,其實佢地收生既準則係要醒目仔定乖仔呢,因為我到依家仲未收到回覆,好心急!!

我面試個時,個校長話每日都有大約十五分鐘教普通話,同大約十五分鐘由外籍教師教英文,仲重覆咁講左幾次話每日都有,應該都ok掛。

海富宛天主教明我
呢間我家姐個女讀緊,都幾好,不過教d野都幾深,
如果你個小朋友係醒目仔既話都可以考慮。
否則驚佢跟唔上d課程。

終於收到回覆信啦, 收左我個仔入上午班 k1,要12月7日交660蚊留位費,我等左好耐呢間學校先至有回覆,依家超開心,到時一定留位入學。

係囉,點解明我好d呀,我朋友個女讀緊明我,佢話教d野太深,個女跟唔上,佢日日教個女教得好辛苦好勞氣。

跟得上既話就係會好d,但唔係個個小朋友都跟得上,而且聽講係會嚴小小,教學較為傳統,如果你個bb係醒目而且聽話既話,應該會更加好。
‹ 上一主題|下一主題