用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: mimi_mama
go

紅色襪衭 [複製鏈接]

今天住PC書局打算買紅色襪衭給女兒(佢K2, 4yrs幾), 衹有細碼(3-4yrs, 90-100cm)供應,局員更話間廠執佐,沒有其他size可供應了.........
舊年有得賣的馬沙,今年未見有! 吾知仲有邊度有得買呢?
   0    0    0    0

thankyou!!

原帖由 bochai 於 09-10-29 23:32 發表
寶靈街有一檔有,不過唔知有無你地需要嘅size.

價錢及size 啱哂, 可惜荃灣對我來說遠了d.........多謝幫忙!!

原帖由 豬仔媽媽 於 09-11-5 15:45 發表
係荃灣川龍街街市係有一檔有, 不過厚身d $20, 應該5歲都適合, 不過貨源唔多.

經四出尋訪後, 我買了兩對!
第一對在九龍城c子石道買, 芭蕾襪厚度, $28
第二對在屋苑童裝鋪頭仔買 (相信佢起 Jshoppers 入貨, 因似足 Jshoppers那款, refer attached path), 羊毛襪厚度, $55 (開價 $58)

http://www.jshoppers.com/shohin.asp?Shocd=NE947704&PageNo=1&bunrui1=4&bunrui2=4&bunrui3=3

如 j shoppers 個款ok, 可考慮上網買 (不過要買埋同pack另外兩對)

原帖由 morningsun 於 09-11-13 14:02 發表
請問邊度?
是羊毛綫的嗎?
thx

請check pm!
不過, 店仔通常d貨得1,2件, 去到未必有貨噃!!

原帖由 bochai 於 09-11-13 18:39 發表
請問在哪個屋苑?

又會甘啱ge!! 你囡囡是否讀緊上午K1呀? 如果係, 我估你女應該係尾站上車個位小妹妹喇! 我女係尾2站上車!!

好高興認識你!!

原帖由 bochai 於 09-11-13 21:25 發表
收到你的PM喇! Thank You!

原來大家係街坊, 我都係住個度架!

各位,

馬莎紅色襪衭返番貨喇, 買$115/ 兩對!!!

噢, 原來我"認"錯人! 甘要等到小學先有機會同校車lu!!!

原帖由 bochai 於 09-11-17 16:16 發表
我囡囡讀下午班, 所以應該沒跟你們見過面喇! 多謝你的告知, 我可以幫囡囡買到一對比較厚的襪褲來禦寒, 昨天想再買多一對作替換, 已沒有存貨了! 真搶手!  

...
‹ 上一主題|下一主題