用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍區邊間Pre-Nursery有全日班或者收2歲插班? ...
go

九龍區邊間Pre-Nursery有全日班或者收2歲插班? [複製鏈接]

如果是好學校, 香港區亦考慮, 謝謝!
   0    0    0    0

請問有冇......

原帖由 buu0605 於 09-10-2 16:41 發表
如果是好學校, 香港區亦考慮, 謝謝!

原帖由 buu0605 於 09-10-5 11:42 發表
請問有冇......

You can try Little Academy in Mongkok.  They have 3 hours class everyday and can take children from 2 years old.

醒目開學勳章

好多有位就會收插班生,你最好打去個別學校問
舊年計, 劍鳴都收插班

我係明報既幼稚園專題見到話呢間學校注重兩文三語.而且係活動教學所以今日去左威廉(睿智)幼稚園面試,佢地收左我仔仔讀PN全日出年1月插班,我知佢地仲有少量位,妳可以試下.

我朋友個仔都報咗靈糧堂插班, 面試咗, 不過唔知收唔收!

When is the best time (Sep or Oct) to call for 插班?
Every school will give different answers by different people, depends who answer the call...
‹ 上一主題|下一主題