用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

P.1 Busy Day [複製鏈接]

To P.1 家長:

頭先有個媽媽打比我,佢有本P.1既Busy Day , 如果有媽咪有興趣既, 講留言喺呢度, 因為只得1本, 所以係先到先得 !
   0    0    0    0
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

我有興趣
請問有幾新呢??

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-1 21:42 發表
To P.1 家長:

頭先有個媽媽打比我,佢有本P.1既Busy Day , 如果有媽咪有興趣既, 講留言喺呢度, 因為只得1本, 所以係先到先得 !

原帖由 shino_mok1983 於 09-9-1 21:48 發表
我有興趣
請問有幾新呢??

Shino_mok:

唔好意思呀! 因為我冇見倒本書,所以唔清楚, 但一般英文書好少會甩皮甩骨架 ! 以我以前回收咁多二手書嚟計 ! ^^

你想知既, 我可以幫你問問既~
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

麻煩你幫我問一問呀,因為都派左通告要買書,如果唔洗買我就唔填。
其實我最擔心就係課本裡面會有d練習係做左,或者貼左貼紙啫,因為之前有朋友比左本常識書我,但係佢貼晒d練習貼紙,就變左輪到我糖糖上堂果時會無用囉,所以我最後都係無要到

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-1 22:31 發表

Shino_mok:

唔好意思呀! 因為我冇見倒本書,所以唔清楚, 但一般英文書好少會甩皮甩骨架 ! 以我以前回收咁多二手書嚟計 ! ^^

你想知既, 我可以幫你問問既~ ...

原帖由 shino_mok1983 於 09-9-1 22:53 發表
麻煩你幫我問一問呀,因為都派左通告要買書,如果唔洗買我就唔填。
其實我最擔心就係課本裡面會有d練習係做左,或者貼左貼紙啫,因為之前有朋友比左本常識書我,但係佢貼晒d練習貼紙,就變左輪到我糖糖上堂果時會無用囉,所以我最 ...

1983 :

我問咗喇! 本書都ok新架!

書身都keep 得幾好, 因為都成3年喇! 但內頁就用鉛筆畫過, 正常個個小朋友本書都有, 因為有陣時要做筆記. 我朋友話你花d時間去擦一擦內頁就ok架喇!

ps: 英文書入面冇工作紙同貼紙, 所以唔駛擔心 ^^

如果你要就話我知喇! 因為有個媽媽都問緊我, 希望你今晚9點前可以覆倒我! thx

唔該晒你幫我問咁多野,我都係唔要啦,唔該晒

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-2 18:14 發表

1983 :

我問咗喇! 本書都ok新架!

書身都keep 得幾好, 因為都成3年喇! 但內頁就用鉛筆畫過, 正常個個小朋友本書都有, 因為有陣時要做筆記. 我朋友話你花d時間去擦一擦內頁就ok架喇!

ps: 英文書入面冇工作紙同 ...

原帖由 shino_mok1983 於 09-9-2 21:00 發表
唔該晒你幫我問咁多野,我都係唔要啦,唔該晒

ok ~ 冇問題 ! ^^

阿寶

知唔知look around and busy day 有無改版?
阿女個本比阿仔用

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-3 17:51 發表

ok ~ 冇問題 ! ^^

原帖由 connie3803 於 09-9-4 17:17 發表
阿寶

知唔知look around and busy day 有無改版?
阿女個本比阿仔用

Connie :

唔好意思呀,我之前入嚟幾次都見唔倒你有回應,所以而家先覆你,真係有d盲盲地...

今年都好似冇轉到,阿仔幾時入嚟讀呀??

阿仔今年讀 P.1E,叫Anson,妳認唔認得佢?認得的話見到佢,同佢say HI !, 等佢知媽咪有線人係到.

原帖由 家熹媽咪 於 09-9-8 17:16 發表

Connie :

唔好意思呀,我之前入嚟幾次都見唔倒你有回應,所以而家先覆你,真係有d盲盲地...

今年都好似冇轉到,阿仔幾時入嚟讀呀??
‹ 上一主題|下一主題