用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 元朗Playgroup
go

元朗Playgroup [複製鏈接]

元朗 playgroup - 18-24 mths

我想報 "stepping stone"  時間會在9月份開始, 逢星期六 1500-1630, 每堂$110 , 我想自組 ,4個就$110 , 如果六個就 $100 , 有唱歌,跳舞, 玩Flash Card , 做手工, 食茶點, 我試個堂, 感覺幾好幾清潔, 有興趣pm 我

日期 : 逢星期六 (5/9  12/9 19/9 26/9)
時間 : 15:00-16:30
費用 : $440  4 lessons
年齡 : 18-24 個月
人數 : 4-6 人(由一人陪同)

如有興趣請 PM 我
   0    0    0    0

請問地址是元朗那兒?

我有興趣,但想知地點在那? 及有無多些主辦機構的資料作參考呀!?
THANKS

原帖由 Zita-ma 於 09-8-18 10:08 發表
元朗 playgroup - 18-24 mths

我想報 "stepping stone"  時間會在9月份開始, 逢星期六 1500-1630, 每堂$110 , 我想自組 ,4個就$110 , 如果六個就 $100 , 有唱歌,跳舞, 玩Flash Card , 做手工, 食茶點, 我試個堂, 感覺幾好幾清潔, 有 ...

我有興趣啊,請問會幾時開始?地點係邊?請pm我! Thanks!

playgroup i recommended

"stepping stone" 逢平日同星6日都有PLAYGROUP/ORAL LESSONS GA, 可以自組!

PLAYGROUP: 4個就$110 , 六個就 $100個半鐘 
有唱歌,跳舞, 玩Flash Card , 做手工, 食茶點

呢班都係外籍老師教~~

我覺得幾好A~都上左成3個月.

不過其他詳細資料我就唔太清楚.
因為本身我bb個班FULL 左><

http://www.steppingstonehk.com/courses.htm?p
呢個係佢地個WEB SITE~

希望幫到你LA!

建議找 進優教育中心(元朗)

‹ 上一主題|下一主題