用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 兒童成長書桌
樓主: 雪瑩媽咪
go

兒童成長書桌 [複製鏈接]

小兒都係九月升小一. 睇中左呢張
http://www.etct.com.tw/cn/GII-S.html

http://shopping.pchome.com.tw/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=CCAA35-A34626955&SR_NO=CCAA35&ROWNO=3

仲有無人有興趣集體訂購?

醒目開學勳章

其實初初我都諗住要這張,不過後黎覺得如果你要升起你就要拎開哂D野好煩,所以我睇中另一個
http://shopping.pchome.com.tw/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=CCAA35-A40624091&SR_NO=CCAA35&ROWNO=11
不過又係要等下一轉所以我唔等
原帖由 貪玩媽咪 於 09-7-28 22:46 發表
小兒都係九月升小一. 睇中左呢張
http://www.etct.com.tw/cn/GII-S.html

http://shopping.pchome.com.tw/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=CCAA35-A34626955&SR_NO=CCAA35&ROWNO=3

仲有無人有興趣集體訂購? ...

原帖由 polarbb 於 09-7-28 23:05 發表
其實初初我都諗住要這張,不過後黎覺得如果你要升起你就要拎開哂D野好煩,所以我睇中另一個
http://shopping.pchome.com.tw/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=CCAA35-A40624091&SR_NO=CCAA35&ROWNO=11
不過又係要等下一轉 ...

polarbb,

咁中間果塊版係咪長期係斜? 可唔可以拿開?

polarbb,

咁你係咪已經買左啦?

喂喂..... BK 唔比在簽名署賣告架.  要小心呀!

原帖由 tctnano 於 09-7-29 10:58 發表

http://www.tctnano.com 這裡也可以看到很多大將作產品

醒目開學勳章

可以拎開架,又可以放低
原帖由 貪玩媽咪 於 09-7-28 23:28 發表

polarbb,

咁中間果塊版係咪長期係斜? 可唔可以拿開?

醒目開學勳章

買左,下星期送貨.
其實你可以去睇左先,最緊要睇左實物睇下啱唔啱自己至決定
原帖由 貪玩媽咪 於 09-7-28 23:29 發表
polarbb,

咁你係咪已經買左啦?

原帖由 polarbb 於 09-7-29 12:41 發表
買左,下星期送貨.
其實你可以去睇左先,最緊要睇左實物睇下啱唔啱自己至決定

唔該晒你既資料. 我就真係好鍾意斜面果張.
如果有團購, 又平D, 就好啦.

Hi all,

我頭先問左, 如果group 到買10件以上, 有九折, 不論買desk or chair total 10 件.

有無人有興趣一齊買?
我想買一張枱同埋一張椅.  我已經算買兩件.

"大將作"平面書桌: $2985
"大將作"斜面書桌: $4695

醒目開學勳章

佢話有幾多折先?因為我宜家都有95折.
原帖由 貪玩媽咪 於 09-7-29 16:55 發表
Hi all,

我頭先問左, 如果group 到買10件以上, 有九折, 不論買desk or chair total 10 件.

有無人有興趣一齊買?

"大將作"斜面書桌: $4695 ...

+3金熱血 貢獻勳章

原帖由 polarbb 於 09-7-29 17:10 發表
佢話有幾多折先?因為我宜家都有95折.

有九折 :)

我都要買一臺一椅,即係2件~

原帖由 bkmum2005 於 09-7-28 18:14 發表
tc 501好似啱我囡囡多啲,但這張是不是沒有得試,要等到10月又太耐了,如果冇得試,囡囡唔一定鍾意,可能我要買原來嗰張。多謝雪塋媽咪幫忙查詢。

...

其實兩張分別不大架,
只係一張有下面個盤,
tc 501就無~但係可以較"前後"~

原帖由 貪玩媽咪 於 09-7-29 16:55 發表
Hi all,

有無人有興趣一齊買?

"大將作"斜面書桌: $4695 ...

貪玩媽咪~

我頭先打去問,梁小姐話唔係呀~
佢話你誤會左佢既意思,
佢係話如果買"十張臺" 先有 9折呀~
唔係十件貨品呀~~~

所以我估o個0.5折都好難有喇~
嘿嘿~都係算罷啦~~~

我決定訂之前polarbb查詢o個張~
同埋 tc 501~

Could you please pm me the address and contact no. of the shop, thanks.
原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-8 12:24 發表

hihi cml,

我琴日帶囡囡去中環試架~
但係而家諗緊,
運費佢話$200~
但係我諗住問下如果真係買,
自己叫雞車可能仲平~
雖然唔係慳好多,但係慳得一蚊得一蚊~

中環近住蘭桂芳...你要details地址pm我丫~
我琴日唔記得 ...

pls pm me the contact.

原帖由 kkdkkj 於 09-7-27 08:36 發表
各位,上次我行書展 3/F (不是兒童書那邊),有間賣學校書枱及椅, 其中有一張是兒童椅可以教背位向前後移及升高降低,幾好, 價錢大約$690. 我有佢張card 片,有興趣可PM我
...

May I know the address? please p.m. me, thanks!

i'm interested in this type of desk.  
Could you PM me the address of the shop at Central and Kln Tong so that I can go and have a look?  Many many thanks.

原帖由 雪瑩媽咪 於 09-7-24 23:26 發表
嘩...去左書展兩日,唔得閒上網者...
乜..咁多回覆呀...

各位媽咪~
唔駛夾埋一齊買喇~
因為我之前搵既另一位代理,
佢話數目太少,同埋set俾我地既價真係太低,
佢賺唔到~所以,如果鍾意中環o個張就自己去買得 ...

回覆 1# chez 的文章

我在九龍塘那間買了一張椅,囡囡試過覺得比中環那張舒服些,我亦比較鍾意九龍塘張椅的設計和用料下星期送貨。如果下星期收貨沒問題,我想買埋張斜面書枱,我覺得幾好。Sales講解得很詳細,希望他們是老實,因為我已比哂錢。收貨之後我再上來報料吧!

Can anyone PM me the address of Central shop? Thanks
Work hard moms!
‹ 上一主題|下一主題