用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 My Gym vs The Little Gym
樓主: Winnie2008
go

My Gym vs The Little Gym [複製鏈接]

我上星期日上堂, toddlers classes仲有位嫁?

我前一個week已經交左下一個term既學費. $220x20x0.9x0.88
0.9係10%discount for 1 time payment
0.88係12%discount for earlybird
平均$174/堂

其實今個term一半都未上完,就話要交下個term學費,仲要好多classes full左,真誇張,而家最怕佢地學D美容院玩執垃。

大家好,我个B差唔多响The Little Gym完成Summer 個Term,整體黎講我係幾滿意,而我都幫BB報左下一個Term(08年9月-10年1月)
我上緊既係weekend class,即係HK$220/1堂, after discount (1 time payment 10% off)+(early bird 12% off), 大約HK$175/堂。
但係,上星期上堂時候,老師宣佈 1 time payment 10% 將會响8月廿幾號取消,呢個都唔係問題,最得人驚係佢地話如果家長們想慳錢,可以比錢報定10年2-5月既classes,我開始担心佢地既financial status,我驚佢地好似D美容院咁。
以上只係本人所知既通知大家,因為下個termD堂full晒,如大家逼住報再下一個term,請留意和問清楚D。

如要referral,可PM我

the little gym will move to harbour city ah.

Miss May已經放完產假,响銅鑼灣My Kiddy Gym教左2個禮拜啦。
‹ 上一主題|下一主題