用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小一大抽獎結果
樓主: Yau_Cheung
go

小一大抽獎結果 [複製鏈接]

我囝囝派了91網 第一志願  培基

回覆 11# dreambutterfly 的文章

dreambutterfly

我c6去取結果時, 佢話好多人都是 01,
即第一志願, 所以你不用太擔心, 希望你出年都可以考到第一志願.

同時希望其他家長也能願望達成.

大抽獎係唔洗分ga, 我囝囝第一階段唔收因為只得10分

原帖由 sy6162 於 09-6-6 10:29 發表

可否告知幾多份考入

你第2志願選那一間呢, 唔好哭啦, 第二應該唔差得去邊.

原帖由 moontsui 於 09-6-6 11:21 發表

你就好 la...入到沙呂...我都係填沙呂第一志願..但入唔到..入左第2志願..不過我都好滿意..仔仔知道無得入沙呂..立即

主風都好好ga, 我選第二, 如果派唔到第一志願, 派主風我都會比囝囝讀, 聽聞呢間已經唔算多功課做ga la.

原帖由 maranda_yeung 於 09-6-6 15:00 發表
入左個間係主風  唔係咩名校.    不過我知佢好多功課做,怕佢頂唔順.    雖然佢而家都好多功課    上次入唔到就好想入.   而家入左又唔想讀.   其實我好平常心  最緊要佢讀得開心同唔辛苦 ...

囝囝真係好好彩可能我誇區與本區也選培基la,  你都不要太失望, 91網有好多間學校都不太差, 胡下應該都ok ga.

試試叩門, 努力, 加油, 不要灰心.

原帖由 KAREN6129 於 09-6-6 17:37 發表

恭喜啦!好羡慕!我们第一志愿也是培基,可惜派不到。结果派到第七志愿(胡下)
打算去培基扣门。不知道是否好大难度?

‹ 上一主題|下一主題