用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: lokyaobb
go

09/10 PLAYGROUP [複製鏈接]

hi,
we are classmates too!

原帖由 lam101 於 09-5-21 13:58 發表
Hi, my daughter also enrolled in am local class, we will be classmate!!
After discussing with my husband, we also will not take this summer camp.

醒目開學勳章

原帖由 annietse 於 09-5-23 00:28 發表
Hello Ruby, monkey05,
好開心越識越多同學仔!

係呀 !

我星期四就會陪佢去kidermusik

原帖由 monkey05 於 09-5-20 11:27 發表

好呀.
呢3個月, 呀仔在家hea 緊.

haha...
我仔仔又係咁~攪下攪下都真係十一點幾~_~

原帖由 siwing 於 09-5-20 16:02 發表
My son sleeps at 12 and wake up at 10

回覆 1# tomama_tomama 的文章

你地宜家有無返playgroup呀?好唔好架?

回覆 45# lokyaobb 的文章

星期四就去kidermusik,都返左半年,仔仔都聽得明d指示,返屋企又好開心咁要我同佢一齊玩,所以都會繼續返到8月..
你要資料我可以pm你

原帖由 tomama_tomama 於 09-6-1 12:51 發表
星期四就去kidermusik,都返左半年,仔仔都聽得明d指示,返屋企又好開心咁要我同佢一齊玩,所以都會繼續返到8月..
你要資料我可以pm你

都好丫,你pm我比d 資料我睇下丫,thx!!!我宜家就同個女返緊little gym,不過仲有幾堂就上完,咁成個暑假好似無乜做咁,想睇下有無d其他pg可以比佢玩下咁囉

原帖由 lokyaobb 於 09-6-1 16:48 發表

都好丫,你pm我比d 資料我睇下丫,thx!!!我宜家就同個女返緊little gym,不過仲有幾堂就上完,咁成個暑假好似無乜做咁,想睇下有無d其他pg可以比佢玩下咁囉 ...

今日收到註冊&買校服既通告喇,你到收到未呀?

其實Summer Program係唔只有N班的,還有其他班級同學可以報這個summer prog,只不過N班同學就叫做可以俾佢地適應吓環境先je。

醒目開學勳章

原帖由 lokyaobb 於 09-6-1 19:54 發表

今日收到註冊&買校服既通告喇,你到收到未呀?

收到了, 你地parents' day 果日, 同唔同埋小朋友同老公一起去呀 ?

原帖由 monkey05 於 09-6-4 15:18 發表

收到了, 你地parents' day 果日, 同唔同埋小朋友同老公一起去呀 ?

果日應該自己同bb去,老公要返工,唔得閒去

I also want to know the price of playgroup, I am consider which center for my BB . Anyone know the price, pls PM me, thanks

醒目開學勳章

昨天的家長會搞得唔錯.  校長的講解令我多左了解間學校.  

認同,家長會使我地可以更放心。
老師好有愛心呢!

我地國際班大部份學生都係女仔,好少男仔,大約8個。
你地中英文班呢?

醒目開學勳章

原帖由 maths 於 09-7-6 22:14 發表
認同,家長會使我地可以更放心。
老師好有愛心呢!

我地國際班大部份學生都係女仔,好少男仔,大約8個。
你地中英文班呢?

係呀, 真係放心好多.  同對佢地既課程和教PHONICS 既方法十分有信心.  

我聽果個係中文VERSION, 相信當時見既小朋友應該係中英班的.  都係女多男少啊.
‹ 上一主題|下一主題