用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Is St Johannes a good school?
go

Is St Johannes a good school? [複製鏈接]

Re: Is St Johannes a good school?

我仔仔今年響sjc度讀二年級,他自從響sjc度讀以後,每天都好開心,佢成日都話老師好好,校長好錫小朋友,成日送禮物俾小朋友。我無後悔俾仔仔讀sjc,只係後悔無俾個仔由幼稚園就響sjc度讀,所以而家我個囡囡就響sjc幼稚園度讀k.1,因為我唔想自己再會後悔。

Re: Is St Johannes a good school?

Celeste

Sorry ar!近排比較忙,所以遲左覆你,請多多見諒!
據我所知,響SJC幼稚園度讀想原校升上小一,只要成績跟到,問題都唔大。但係你都知la,間學校咁多人報名,又係主張小班教學的學校,我諗你個囡囡想升讀SJC小一,都係快D問問你個囡既班主任要點做安全喇,唔係有什麼差池就弊la。
係呢,近日你見唔見到有人響度中傷SJC呀,不過我地都唔需要理呢D無謂人,費事同佢多講。總之你有什麼問題就搵我la,我會盡快覆你,OK! 

Celeste

我星期六會去家長會呀!不過我是下午見的。我會帶囡囡去,但係個仔要去學琴,所以唔帶佢去lu.
好呀!我都想見下囡囡D同學仔,大家一齊出黎玩下,不如我聽朝打電話返學校問下可唔可以改早上約見,如果可以的話,我pm你呀,好嗎 ?

Celeste:

我先生星期六早上要返大學講課,要大約下午兩點才下課,我問問他幾點才能到達木球會,遲些pm你,ok!

Celeste

Please check pm. Thanks!
‹ 上一主題|下一主題