用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 那裡有現成「點數咭」賣﹖
go

那裡有現成「點數咭」賣﹖ [複製鏈接]

那裡有現成「點數咭」賣﹖

那裡有現成點數咭賣﹖How much? Please advise.

Thanks!

Re: 那裡有現成「點數咭」賣﹖

可click入Gelnn Doman books & kids的topic参考!

有成書業有很公司有點數咭買, 不過要訂,大約10多天有貨, 我朋友剛收到所訂的貨, 可郵寄或自取,集體訂有折,有沒有人有興趣集體訂? 因為我想訂.   

North Point 家居中心 商場內一昭間台灣教育中心, 約$600

我都有興趣買呀!有冇人可以教下我點用,同埋有咩用呢?

I am interested.
Do they have other cards for English and Chinese etc?

Fishmama 寫道:
有成書業有很公司有點數咭買, 不過要訂,大約10多天有貨, 我朋友剛收到所訂的貨, 可郵寄或自取,集體訂有折,有沒有人有興趣集體訂? 因為我想訂.   
Jesus loves you :-P

我都想訂呀. 除左點數咭外, 佢地仲有d乜, 有無門市, 如果唔係好遠, 我想去睇下.

ME TOO.
PLEASE.

Kaczan 寫道:
我都想訂呀. 除左點數咭外, 佢地仲有d乜, 有無門市, 如果唔係好遠, 我想去睇下.

Jesus loves you :-P

What is 點數咭? 有咩好處?
Thanks.

can use 點數咭 to teach baby math -  see how to teach baby math by dr. glenn doman

can buy at little dynamites in causeway bay, HK$438 per set for non-students.  t: 21553900

or

buy from baby-kingdom 集體訂購 --- 八折訂購點點咭

me too. how much is it?
‹ 上一主題|下一主題