用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 午膳供應商 "原x" 的飯盒好難食
樓主: delimama
go

午膳供應商 "原x" 的飯盒好難食 [複製鏈接]

"原x" 的飯盒真係好難食, 又煮唔到比個小朋友帶飯, 局住要食, 真係慘!

你哋小朋友的學校是否用"原x", 有冇番來投訴?
   0    0    0    0

原x不但d嘢難食, 個飯盒啤實晒好鬼難開, 亞仔有同學撕開張膠紙時唔小心成個飯盒連飯帶汁倒落個身度, 套校服就咁就玩完...
講開雞肶成隻上唔切開, 亞仔話上星期又係咁, 又冇手套唔知點入手...
最難頂嘅係魚, 亞仔話佢果班冇人敢訂白汁魚柳, 因為d魚勁臭雪藏味加埋d魚鯹味, 一聞到都想嘔...
亞仔食咗幾年飯盒, 淨係今年哇哇叫, 真係唔明點解咁大間美x集團d嘢可以咁難食, 質素咁差, 總之最慘就係d細路...

係呀, 亞仔都話啲意粉淋pat pat漿埋成個波咁, 佢一定唔會訂; 咖哩飯就最好食。 但佢講d飯超熱, 唔知係唔係佢哋太早將d飯送到學校...

原帖由 wasabb 於 09-2-26 10:34 發表
我個囡話最難就係啲意粉,淋pat pat,見到都唔開胃,所以佢一定唔會揀,我個囡今年係第三年食“原X”,頭果兩年都OK ga,但今年開始唔知點解差咗咁多,我個囡尋晚先同我講話啲飯唔熱,如有下次我一定同學校&間公司反映~~~ ...
‹ 上一主題|下一主題