用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Net 31, how will u choose??
樓主: Crabtree
go

Net 31, how will u choose?? [複製鏈接]

請問有無31網家長係到?  若果係囡, 你會怎樣排頭三位呢?  交流心得!
   0    0    0    0
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

而且好的學校, 啲位真係好少, 派唔到第一志願就死緊啦, 都唔知派去邊囉.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

我都懵查查, 期實想問你為何擺基道放在第二既, 是否好學校呢?

如果係想咁排位呢? 係咪唔係咁好.

甲及乙部:
1) St. Mary
2) 循下
3) 循上
4) ?????

我都知第一唔入, 根本無機會入後面, 但係知道st. mary無叩門位, 咁樣可以有機會叩循道. 請有經驗媽咪指教吓?

但係其實自行我係選咗循下, 唔知可否因為有(誠意)而叩門入到呢?

不過之後就真係唔知点排好????

原帖由 mission 於 09-1-13 10:57 發表

循道少位(又要分男女),第一志願都唔一定入到.....

唔明呀, 可否講明啲!  上咗佢地校網, 除了看升中派位外(但有啲都無post)出嚟, 還要看什麼呢?

原帖由 Maychua 於 09-1-15 12:51 發表
上它們的校網會有啟示..

‹ 上一主題|下一主題