用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 等面試結果等得好焦急
樓主: Eugnen
go

等面試結果等得好焦急 [複製鏈接]

今個星期過得好慢.....我以為今日係星期四,其實只係星期三..........等到人都癲
你地知唔知幾多人APPLY 呀???
係唔係得一日INTERVIEW呢?????

of course一定有啦,我都有人可以同我搵老師搞搞架,老師叫我地見完話佢知,佢同我腸結果,係唔得既就會同我地安排下.不過我無出呢招,因為一搞就一定要讀唔可以搞左又唔讀,同埋我又唔鐘意用呢啲方法去拎個位返黎...而家我個仔無實力咩.有無得讀聽天由命啦.....上天一早已經同小朋友安排左條路架喇,大家放心.

原帖由 fongcyf 於 08-11-26 09:02 發表
各位,我媽同我講佢飲茶個陣同人吹水
個個人話佢孫比民生收左

但點解我地一個都冇收過通知

究竟係個個人吹水定係佢係內定生?! ...

我日日返屋企問下隻衰佬....有無信,好似傻婆咁.星期5仲要好夜返tim點算呢.

大家記得上黎報道呀,等我返緊工都可以知道下發生咩樹
原帖由 connieandsimon 於 08-11-26 22:07 發表
今個星期過得好慢.....我以為今日係星期四,其實只係星期三..........等到人都癲
你地知唔知幾多人APPLY 呀???
係唔係得一日INTERVIEW呢?????

我地呢班媽咪好大壓力呀,明知結果未出仲每天check信箱,真的希望我們一起討論過的bk媽咪,bb都被取錄,記得報上好消息。
仲有如識人才可入讀民生,實在可恥,應當當正正入讀bb才光榮的。

收到信一定上黎報導,EVEN 唔收自己既小朋友,都會戥其他入到民生既小朋友高興

原帖由 connieandsimon 於 08-11-27 09:52 發表
收到信一定上黎報導,EVEN 唔收自己既小朋友,都會戥其他入到民生既小朋友高興

Hi All,

My mom called me and she said the letter is received. But, I still don't know the result since she hasn't opened the letter.

Hope you all will receive letter soon.

Good luck to everyone.

咁快?? 我尋日打去問佢地話今日先寄出信架???

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 11:56 發表

Hi All,

My mom called me and she said the letter is received. But, I still don't know the result since she hasn't opened the letter.

Hope you all will receive letter soon.

Good luck to everyone. ...

原帖由 Bebichhichi 於 08-11-27 12:04 發表
咁快?? 我尋日打去問佢地話今日先寄出信架???

Hi, my son is accepted as pm class.

Hope you can receive good news today.

恭喜晒....Ruby!!!  我重要等今晚放工返屋企開信箱先知,,,,,急死人!!!!!

恭喜晒呀, 你個仔果日表現如何呀?? 仲有你封信係咪厚野黎架

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 12:37 發表

Hi, my son is accepted as pm class.

Hope you can receive good news today.

我收到信啦,得半張紙,所以結果系晤收啊

恭喜晒!!!!! 你個小朋友一定係叻仔,我呢度郵差叔叔仲未派信,真係急死人呀........我又要CHECK 住個閉路電視,睇下郵差叔叔派信未呀....

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 12:37 發表

回覆 # 的文章

Ruby0505,
恭喜晒, 你個仔幾大呀, 同當日表現如何好唔好, 因我呀仔係細仔, 表現麻麻, 好擔心唔收.....

收了信,係後備;要寄回條回覆wait唔wait!!!

the letter will receive at 3-4pm.
very nervous

下, 咩有waitlist架???有啲人好似無既

唔知我個郵差叔叔派咗信未呢?  真係心急死我la........咪la, 陣間call下99 睇下冇有信先? 叫佢去睇下封信係厚定薄嘅.  

有冇人可以話我知封信係英文定中文gar?

收到信啦,係唔收!後備都冇呀...真係好失望...到底衰左咩呢?...
‹ 上一主題|下一主題