用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 等面試結果等得好焦急
樓主: Eugnen
go

等面試結果等得好焦急 [複製鏈接]

真係28號先寄出呀.....
真係等得好辛苦呀......如果知道收左既話, 女女22/11見培正無咁大壓力...

原帖由 poohzzz 於 08-11-20 23:22 發表
我打過電話去學校問, 佢話最快在下星期五即28/11才寄出,6/12會註冊呀。

各位今日已經係24號啦............仲有4日就知結果.真係等到頸都長埋..
各位如果收到消息,快D POST上黎比我地知呀

我之前見到"poohzzz" post 左話最快28號先寄出取錄信麻..

原帖由 chan328 於 08-11-24 11:43 發表
真係要等到28th?  份野係話28th or 之前gar bor.

一條龍真係好吸引,民生個學校環境都好好呀,好有讀書氣氛,同埋口碑都唔錯呀....

原帖由 BabyCannan 於 08-11-24 09:57 發表
Hi 各位媽咪

其實我都有報到民生同你哋一樣都係等緊結果,但其實當初報呢間都係聽人講話好先報,請問民生除咗係"一條龍"好之外,重有咩令你哋咁想d小朋友入呀? ...

我都覺得如果只係報D勁HIT學校真係有D危險啦,因為唔知亞B INTERVIEW果時既表現,小朋友此終係小朋友,有時發花癲你都無佢符,我都報左9間,到宜家有2間都無去INTERVIEW呀...

原帖由 Milkylai 於 08-11-25 01:42 發表
bbbon
我報了3間,IN 晒喇,(民生, 培正及創價),如果無間得,真不知點算好???唔知你報了那間呢?有沒有信心呢??
我就比較有信心創價,BUT生果那PART4種只答中2種,仲笑笑口答。激死! ...

我就覺得內定OR人事關係就一定有KA LA,只不過多定係少,之前我亞媽因為好熟一位屋村既幼稚園校長,我個女未夠一歲果時,個校長都話留定個位比我個女讀幼稚園,你地話呢D係唔係內定LA..

今個星期過得好慢.....我以為今日係星期四,其實只係星期三..........等到人都癲
你地知唔知幾多人APPLY 呀???
係唔係得一日INTERVIEW呢?????

收到信一定上黎報導,EVEN 唔收自己既小朋友,都會戥其他入到民生既小朋友高興

恭喜晒!!!!! 你個小朋友一定係叻仔,我呢度郵差叔叔仲未派信,真係急死人呀........我又要CHECK 住個閉路電視,睇下郵差叔叔派信未呀....

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 12:37 發表

Hi, my son is accepted as pm class.

Hope you can receive good news today.

終於收左我個女女讀下午班,真係鬆左一口氣....

希望妳收到好消息LA

原帖由 fc1668 於 08-11-27 14:49 發表
妳都得左呀, 好開心呀...我今晚要快啲返屋企先~

唉, 不過又好驚................

我IN 10:00
收亞女PM CLASS
‹ 上一主題|下一主題