用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 等面試結果等得好焦急
樓主: Eugnen
go

等面試結果等得好焦急 [複製鏈接]

我都好緊張

原帖由 Eugnen 於 08-11-19 14:47 發表
雖然學校通告說面試結果將于28日前發出,但是心里還是很焦急.小兒報讀的幾間幼稚員就來IN晒了,但心儀的那幾間壓到了最後,結果都未知. 希望民生可以取錄到!:loveliness: ...

岩岩問左民生, 聽日會寄出d信, 即係最快真係要星期五先收到, 好緊張呀~~

咁快?? 我尋日打去問佢地話今日先寄出信架???

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 11:56 發表

Hi All,

My mom called me and she said the letter is received. But, I still don't know the result since she hasn't opened the letter.

Hope you all will receive letter soon.

Good luck to everyone. ...

恭喜晒呀, 你個仔果日表現如何呀?? 仲有你封信係咪厚野黎架

原帖由 Ruby0505 於 08-11-27 12:37 發表

Hi, my son is accepted as pm class.

Hope you can receive good news today.

好緊張呀~~想快d返屋企

原帖由 Barbie_jj 於 08-11-27 16:12 發表

我個仔7月出世,而家2歲4個幾月.
唔好太緊張!你睇下,呢度都有好多媽咪有好消息!希望你會收到好消息啦~~ 

雖然民生唔收我個仔,不過我仍然好鍾意呢間學校! ...
‹ 上一主題|下一主題