用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基表格 (被人出賣)
go

樂基表格 (被人出賣) [複製鏈接]

Dear kylie

太太....唔好意思,我咪通知左你,我張form得一張,我個囡自己要用(因為我之前唔知有number)好心send比你,你又攞我張form 去樂基,我先係原稿的人,樂基會取消大家的資格(我真係好心做壞事)
   0    0    0    0

回覆 # 的文章

你介不介意告知我你張表個號碼?

我都送個表比一個同名的媽媽

此外, 有野想同你講, 請check pm.

妳是否說我呢?我收到的一張form是由mamusic (PSHK)給我的,而這張表格亦是我唯一的表格。可否告知我號嗎呢?

當中會否有誤會?

Mamusic,

Please check pm, as I want to double check your email address.  Thanks.

原帖由 Mamusia 於 08-11-7 17:50 發表
你介不介意告知我你張表個號碼?

我都送個表比一個同名的媽媽

此外, 有野想同你講, 請check pm.

我都係幫人囉咋, 我有同佢講唔用得架, 可能佢冇唸住樂基會取消大家的資格. 我頭先打左俾佢, 佢話樂基都揾過佢, 佢已經解釋返俾樂基聽, 你個張唔會取消的. 你唔好擔心.

Sorry.

If the admission notice does not state explicitly that duplicate reference numbers are invalid clearly, just explain to HKPS that they should give an excuse to the applicants. Otherwise, I think I will complain to this school to the unclear instructions.

多謝你, 我今日真係好唔開心, 今日下午去in st. cat阿囡應該全部都識答唔肯答(之前in幾間實習都無問題, 仲收左添), 我已經嬲到想哭, 返到屋企又接到電話話屋企人入左醫院, 隔一陣又收到樂基打黎.....我今日已跌到底點啦...救命丫

原帖由 kyliejet 於 08-11-7 18:42 發表
我都係幫人囉咋, 我有同佢講唔用得架, 可能佢冇唸住樂基會取消大家的資格. 我頭先打左俾佢, 佢話樂基都揾過佢, 佢已經解釋返俾樂基聽, 你個張唔會取消的. 你唔好擔心.

Sorry. ...
‹ 上一主題|下一主題