用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 感統用的滑板邊度可以買到?
go

感統用的滑板邊度可以買到? [複製鏈接]

如題............
   0    0    0    0

原帖由 owl_2046 於 08-11-5 20:04 發表

去ikea買一塊松木板,再買多四個轆,裝咗嚮塊板的四隻角上面就得啦!
My Lovest Group-- Il Divo
         Urs--Sebastien--Carlos--David

http://www.cdcentre.com.hk/

我幾個月前同佢地買....$150一塊....膠的,兩旁有握手...

原帖由 owl_2046 於 08-11-5 20:04 發表

someoneelse,

cdcentre網站邊度﹖搵唔到,冇在那裡上堂都買得﹖...你自己有冇相可提供睇睇,謝。

olima

原帖由 someoneelse 於 08-11-5 22:18 發表
http://www.cdcentre.com.hk/

我幾個月前同佢地買....$150一塊....膠的,兩旁有握手...

響網站內是沒有的,你只需直接打去訂....或他們另有一 order form 是有關他們售賣的物品...大、小肌及智能訓練的都有點....很平,當然是中國制喇!
你 pm 你的 email address 我,再給你那 order form 吧!

PS:我也沒有在那裡上過堂...訂的時候,負責人 Sam Sir 曾問我懂用否...屋企地方夠嗎等問題....他是好心喇,唔想我買錯野...你只需答有 OT老師提議買吧,嘻嘻!

原帖由 olima 於 08-11-6 16:07 發表

cdcentre網站邊度﹖搵唔到,冇在那裡上堂都買得﹖...你自己有冇相可提供睇睇,謝。

olima

pls check pm.

原帖由 someoneelse 於 08-11-6 18:36 發表
響網站內是沒有的,你只需直接打去訂....或他們另有一 order form 是有關他們售賣的物品...大、小肌及智能訓練的都有點....很平,當然是中國制喇!
你 pm 你的 email address 我,再給你那 order form 吧!

PS:我也沒有在那裡 ...

SOMEONEELSE

請問有咩訓練用品,可否話我知,THANKS
原帖由 someoneelse 於 08-11-6 18:36 發表

PS:我也沒有在那裡 ...

20 items ar....pm me your email address if u dont mind.

原帖由 amon28 於 08-11-7 13:15 發表
SOMEONEELSE

請問有咩訓練用品,可否話我知,THANKS

please check pm. Thanks.

原帖由 olima 於 08-11-7 12:59 發表

pls check pm.

我剛買咗本有關感統的書"小孩確不笨", 睇完了, 現出讓, 同新無分別, 不想浪費!!

70 連郵費寄比你!! 裏面有好多有關感統訓練, 而且工具大部份係屋企都搵到!! 幾好!!

係咪呢d???

妳們所說的滑板車是在身心靈全能發展中心的Smart Learning Tools 表格內,我的囝囝上他們星期日PG,曾經玩過一次,都很緊張,導師說這塊板是『前庭平衡覺』訓練的好玩活運。

看來大家找不到購物表格,不如直接打2232 0610給他寄一份shopping list給妳,我家的地方沒有這麼大,不便玩滑板車,反而喜歡他們的花生ball,一樣給予前庭訓練。

原帖由 patpat234 於 08-11-11 18:49 發表
係咪呢d???

係呢隻播................ 我諗係呢度買會平過出去個D地方買!! 我去睇過呢個web仲有其他有關道具賣......好似幾正!!

各位家長,

我有此款全新滑板車出讓,$110付送感統活動指引. 有興趣請PM我.
‹ 上一主題|下一主題