用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 好感恩個仔入到沙呂
樓主: benny2008
go

好感恩個仔入到沙呂 [複製鏈接]

Hi, 其實一早我已幫我個女報大衛團, 但她說冇去過, 又唔知係邊度, 點去 ?  其實第一次會唔會有人帶她去呢 ?  因為在食飯後的小息是很難一個人主動去一個陌生地方. 她說很驚. 怎麼辨?

原帖由 yvonnemami 於 08-10-20 22:30 發表

明天有大衛團,希望報左的同學,認識更多神的話語

今日她終於去咗大衛團了, 佢話班裏有兩個同學去, 所以她又跟佢地去了。 Thanks !!

原帖由 yvonnemami 於 08-10-21 11:24 發表

食飯的時候,聽到電視台有廣播,食完飯就可以自己落去地下學生活動中心,第一次的時候,我公主是和同學一起去的,逢星期二聚會,今天已是第二次,叫囡囡不用驚,可約埋同班有報的同學一起去. ...

我好似聽過亞女講過, 現在她在學校最好的同學是 Sherine, 但是很少同你女講說話, 希望大家多些認識.

亞女好鍾意去大衛團, 她說最多人去就是1A.

你們會唔會去Sat 步行籌款呀?  See you later if you will go.

原帖由 ^oo^ 於 08-11-4 13:20 發表
Coincidently, my daughter is now in the same group (blue) as muimui_mamai, ivankcl & sherinema's daughters.  Almost all the BK kids I knew are in the same group now!!!!
And my daughter followed them t ...

Sherinema

^oo^說你係 group blue, 才知道你是誰 ? 你係唔係Eli 呢? 我係Jammy, 梁諾希的媽咪. 家長日坐你一"格離". Do you remember me.  

原帖由 ^oo^ 於 08-11-4 13:20 發表
Coincidently, my daughter is now in the same group (blue) as muimui_mamai, ivankcl & sherinema's daughters.  Almost all the BK kids I knew are in the same group now!!!!
And my daughter followed them t ...
‹ 上一主題|下一主題