用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 好感恩個仔入到沙呂
樓主: benny2008
go

好感恩個仔入到沙呂 [複製鏈接]

原帖由 benny2008 於 08-10-13 19:34 發表
Dear 各位師姐:
我夫人好中意BBQ架,yvonne 我向妳報定名先
benny
Uncle Benny 你都好尊重你太太喎, 尊稱佢做夫人, 真令人羨慕 la   

原帖由 sherinema 於 08-10-13 22:38 發表
25/11 之前可以約個細嘅gathering 先 e.g. lunch or dinner,25/11之後就再攪大佢la

好呀, 諗起有得玩就開心喇!!
大小gathering都預埋我啦, 我鼎力支持與出席
請入來參觀皓皓豬唱歌啦呢度 ;-)

Yvonne
我記得班主任講過比我地知可以在學校book BBQ, 然後等班小朋友打下藍球, 玩下sir滑梯等等的設施嫁, 25/11後可以試下book喎...
學校內又無車又無其他人的燒烤爐, 無咁危險, 由得佢地亂跑都唔驚, 我地班大人就可以無後顧之憂大傾特傾了..
哈哈, 諗起都開心
Cindy

哇, 唔好漏左我地呀

原帖由 cindymama 於 08-10-13 23:10 發表
Yvonne
我記得班主任講過比我地知可以在學校book BBQ, 然後等班小朋友打下藍球, 玩下sir滑梯等等的設施嫁, 25/11後可以試下book喎...
學校內又無車又無其他人的燒烤爐, 無咁危險, 由得佢地亂跑都唔驚, 我地班大人就 ...

原帖由 cindymama 於 08-10-13 23:10 發表
Yvonne
學校內又無車又無其他人的燒烤爐, 無咁危險, 由得佢地亂跑都唔驚, 我地班大人就 ...
Woo, good place for gathering   

原帖由 benny2008 於 08-10-13 23:41 發表
Hi sherinema
e....米笑我啦!我怕醜ga
benny  
Uncle Benny, 知你好鬼怕醜 la , 不如叫你做怕醜仔好未 , 你有無 check 到我 send 比你個 PM 呀  你問咗夫人要唔要呀 ?

原帖由 benny2008 於 08-10-13 23:36 發表

Dear all
我今日係醫療室當席,書記問我參加醫療室搞嘅BBQ否,好似係25/11播,我聽朝返到學校睇下是否25/11向各位師姐報告先?
benny::" />:" />
Uncle Benny, pls check the details for us.  

原帖由 benny2008 於 08-10-13 23:36 發表

Dear all
我今日係醫療室當席,書記問我參加醫療室搞嘅BBQ否,好似係25/11播,我聽朝返到學校睇下是否25/11向各位師姐報告先?
benny::" />

Dear Benny,
How about your report??
好似好多靚太都想BBQ wo...你話你幾重要呢?? 你做P1 既 家長chairman 當之無愧,我鼎力支持ah!!

原帖由 benny2008 於 08-10-14 21:34 發表
sherinema
PM 咩嚟嫁
我係電腦白痴仔
Benny
Uncle Benny, 淡定有錢剩, pls click 網頁最右上角, 寫住"私人信息"便知內容係 mud, like email.

Sherinema

我舉手同腳贊成呀, uncle benny做主席啦

1128冇論邊個攪, 我地都參加架

原帖由 benny2008 於 08-10-14 21:30 發表
Hi yvonne
做P1 既 家長chairman, 我當之有愧 ,但心果句「非常感恩」係沙呂認識各位師姐,原來醫療室係28/11搞BBQ :D,可一家大細報名架,但我不知是否祇是醫療室的義工參與 ,yvonne 師姐,如妳 28/11同醫療室撞期搞BB ...

原帖由 benny2008 於 08-10-14 21:30 發表
Hi yvonne
做P1 既 家長chairman, 我當之有愧 ,但心果句「非常感恩」係沙呂認識各位師姐,原來醫療室係28/11搞BBQ :D,可一家大細報名架,但我不知是否祇是醫療室的義工參與 ,yvonne 師姐,如妳 28/11同醫療室撞期搞BB ...

咁其實1128 得既都好+, location 係學校真係very good good wo...
如果係邊位有興趣ah??我地响li 度報名先la 再睇下有幾多人先

Yvonne :   1大1小

如果係邊位有興趣ah??我地响li 度報名先la 再睇下有幾多人先

花師奶 : 2大2小

原帖由 yvonnengfy0639 於 08-10-14 23:11 發表

咁其實1128 得既都好+, location 係學校真係very good good wo...

原帖由 花師奶0105 於 08-10-14 23:13 發表

如果係邊位有興趣ah?? 我地响li 度報名先la 再睇下有幾多人先

Cindy : 1大1小

原帖由 cindymama 於 08-10-14 23:57 發表

如果係邊位有興趣ah?? 我地响li 度報名先la 再睇下有幾多人先

Cindy : 1大1小
等我又快啲報名先

Yvonne :  1大1小
花師奶   :  2大2小
Cindy    : 1大1小
Eli         :  2大1小

原帖由 benny2008 於 08-10-15 11:49 發表
sherinema 仲有我1家3口呀
benny師弟

我又要參加,預埋我呀

Yvonne    :  1大1小
花師奶      :  2大2小
Cindy       : 1大1小
Eli            :  2大1小
Benny      :  2大1小
Josephine :1大2小

原帖由 benny2008 於 08-10-15 11:56 發表
yvonne早晨ar
今朝你位公子同我2公婆講個米奇書包係老豆送比佢ga
o....好sweet呀
benny:tongue:  

係ah, 佢好like佢個school bag+.... d mickey and minnie key chain 係我2公婆响 10 年前France 既 Disney Land 買,e+俾佢扣响school bag等佢2 d 拉...我諗佢好like好like lo...hehe

原帖由 markojacey 於 08-10-15 18:41 發表

我又要參加,預埋我呀

Yvonne    :  1大1小
花師奶      :  2大2小
Cindy       : 1大1小
Eli            :  2大1小
Benny      :  2大1小
Josephine :1大2小

waaaaaa....good ah...仲要問埋Ida 同金太..hehehe正ah..好多人participate,係function既動力ah...淨落黎要問下醫療隊Amy 可否比我地join together or 自己book lo..hehe

你攪活動, 我地一呼百應

原帖由 benny2008 於 08-10-15 21:49 發表
Dear yvonne師姐
女人眼光真勁,我夫人一睇就話俊仔個書包好名貴架
benny  

原帖由 benny2008 於 08-10-15 21:49 發表
Dear yvonne師姐
女人眼光真勁,我夫人一睇就話俊仔個書包好名貴架
benny  

咪玩la...個書包係佢自己揀+,唔名貴架...佢好少咁有主見+...佢成日話佢個黑色書包至鐘意wo... 好彩佢like啫

原帖由 benny2008 於 08-10-17 20:53 發表

今日同1D&1E上游水堂,超攪笑
俊仔又話比我G中意超人同機械人

oh...really??
‹ 上一主題|下一主題