用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 那在有二手溜冰鞋買??
go

那在有二手溜冰鞋買?? [複製鏈接]

大家好....我想買對二手溜冰鞋給我仔仔,
仔仔 7 歲半如買對新的話, 到時大d又唔啱着,
小朋友腳仔好快大, 好哂!!!

再遲d仔仔學叻些又再大些先買對新鞋比佢

請幫忙....thx!!
   0    0    0    0

請問你仔仔著幾多號 ? 我有一對 5C.  購自又一城, 好新的 ! 現在囡囡沒有學了 , 如 SIZE 啱, 請告知  !
悠悠媽咪

我仔仔又係在又一城學緊,
而家佢着32 號, 你既鞋什麼顏色?多少$?

我要下星期二(23/08)到又一城看看5C是多大,
另你的是什麼牌子, 我可問問售貨員尺碼...
如果大的都可以接受, 因可以等大少少着都OK....

thx!!
[email protected]

原帖由 悠悠媽咪 於 08-9-17 13:00 發表
請問你仔仔著幾多號 ? 我有一對 5C.  購自又一城, 好新的 ! 現在囡囡沒有學了 , 如 SIZE 啱, 請告知  !

回覆 # 的文章

你在又一城賣冰鞋那裡, 請售貨員建議你囝囝所穿的尺碼... , 因為我不知你現時 32 號有多大 .

牌子 : JACKSON (正是又一城售的牌子)
size  : 5C
顏色 : 白色

如 OK , 請 PM 我 ! :D
悠悠媽咪

我有一對黑色的, 仔仔同你仔仔咁上下大, 但對鞋仲有鬆的, 岩的話 pm 你個電話比我啦, 亞仔都無咩時間去學溜冰喇

hi 各位, 我仔仔3歲LA, 我都想比佢係又一城學溜冰AR, 大家可唔可以比D 意見我, 而家咁細學好唔好AR, 仲有初初我應該JOIN 團體組OR 自組好D 呢? 你地有冇跟開邊位導師係有心機教咁細既小朋友GA, THANKS

我都想比仔仔(3歲4 個月)在又一城學溜冰,請問有無好該溜冰學校電話?
另外有無好有耐性及愛心0既教練介紹?
thx
‹ 上一主題|下一主題