用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 08-09根德園K1
樓主: Summer
go

08-09根德園K1 [複製鏈接]

Stliu

正所謂多有多做少有少做,我屋企無工人都無話唔得,不過就唔好set 到d standard 咁高,始終有兩個超級破壞王。

Him Ba

原帖由 stliu 於 09-2-18 16:20 發表
Felicia726,

新工人唔得, 已經打算炒佢, 新新工人未到, 要3月頭(希望).
我而家都okay, 不過正如你所講, 家務做多左, 之前個姐姐太幫得手, 而家呢個唔得, 所以變相我地兩公婆做多左好多... 冇法... 我地又算係上心, ...

你係唔係Kent Road K1C家長,有時間到 K1C個 forum傾吓及約出來玩吓

原帖由 Mom-to-be2005 於 09-3-18 14:26 發表
Yes, Alvin is in 1C, he's in Rabbit Group now.  He also told me he knew a classmate called Tam Cheuk x.  Is that your son?

你係唔係Kent Road K1C家長,有時間到 2008-2009 Kent Road K1C個 forum傾吓及約出來玩吓,我聽過子謙提過 譚卓言個名

原帖由 fyl 於 09-3-18 13:21 發表

當然歡迎妳參加我們聚會啦,Alvin's 係未1C班,
Jason 話唔係Lion group, 有無中文名呀 ?

1.tommysimmy (2大1小)
2.Ng 360           (2大1小)
3.TszWun          (5大1小) + 9個月BB(ALVIN細佬)
4.bjw                 (2大1小)
5. FLAA              (2大2小)
6. 嘉嘉(K1A)       (2大1小)
7. mackyfungng   (2大1小) - K1E
8. jjhh (K1N)        (2大1小) + 20個月BB (HimHim細佬)
9. Ryan Wong KIC (2大1小)+16個月妹妹
10. Keroro_Him (K1C) (2大1小)+13個月DD

I have transferred $430 to you via ATM at 12:13 on 8 April 09.  The reference number is 4062.

Keroro_him (K1C)

原帖由 TszWun 於 09-4-9 11:40 發表
hi wen, kuyu,

已收到你們的款, 謝謝,
有怎麼旅行既問題都可以找我!

Uncle Sunny

多謝你送的精美禮物。

子謙爸

原帖由 TszWun 於 09-5-8 09:50 發表
hi all,

禮物今朝己經派左,
我都同老師講左禮物入面有玻璃, 要小心!
我今日都左去K1C班房喎,
我仲放低左我地5.1D相比miss chong同同學睇,
智恩就辛苦d, 要攞3份, 不過我都準備左個袋比佢! 應該都冇問題既!
謙謙就投 ...
‹ 上一主題|下一主題