用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 好開心呀,終於轉左上午班.
go

好開心呀,終於轉左上午班. [複製鏈接]

我都係呀..12號收到信啦..可以轉上午班啦..勁開心呀!!!
我都以為要等到5月才知道添...而家真係唔洗心掛掛..

原帖由 doris154 於 08-12-16 15:51 發表
ahmaymay
希望以為大家多多聯絡!!
大家係上午班

好呀..大家多多聯絡下...不過呢個場好冷清,無咩媽咪係到..

bb12252006
其實都幾多人轉上午班的,10個有8個都係轉上午班,我去交留位費時交左信,,所以12號收到轉班信,我都打左好多次電話查詢,都話如果你12月頭收唔到信要等到5月時要再寫多次信俾修女咁話,到時可能要到開學才知道轉唔轉到..
我個仔都10月尾,都算係細仔..唔好太介意係細仔..有d細仔都好聰明的..hehe!!

原帖由 carmenchris 於 08-12-17 00:03 發表
HI HI ,
請問各位幾時交信給學校??是否交留位費時??

係呀..交留位費時一併交回學校的.

bb12252006
大家當傾下計羅..唔洗咁客氣!!
係呀..淨係揀幼稚園都用左我2個幾月的心思啦.原來到自己要幫小朋友選校,才知道果種緊張心情.哈哈!!第日仲有小學,中學要選,遲d仲緊張呀..
我都希望你轉到啦..不過要記得佢地am班係8:30分上堂架.早其他學校半小時的.

catlover22
希望在明天..繼續努力啦!!...
其實我當初都係試下轉唔轉到,如果轉唔到我都會讀下午班的,因為孤寒的媽媽只交了一間留位費,所以無得番轉頭了,(哈哈!!)

carmenchris
check pm!thanks!

‹ 上一主題|下一主題