用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 男仔可唔可以著一對白波鞋代替白皮鞋
go

男仔可唔可以著一對白波鞋代替白皮鞋 [複製鏈接]

如題..................好既男仔白皮鞋好難買.........
   0    0    0    0

應該係唔得。

今年夏天轉季, 我一時未買到白皮鞋, 我問過老師暫時着住白波鞋得唔得? 佢話暫時就可以, 但都要我儘快買。

我有問過其他讀緊SMM既家長, 佢話可以買對好似白皮鞋既波鞋, 買1對就得, Jusco有售, 但我昨日去Jusco有好多白鞋賣但多波鞋, 最後都買左對白波鞋咋, 咁我要唔要買多對白皮鞋呢?

醒目開學勳章 王國長老

各位,
既然這是學校要求. 我提議買返一對白皮鞋會好一點.

雖則我明白要買多對白皮鞋好像有點浪費(但既然學校校服有此規定. 我諗遵守會好一點)

個人感覺 , 夏季校服 加白波鞋好像不太襯呢
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

JoJo,
可唔可以講比我地知係邊度可以買白皮鞋呢?  我見Jusco白皮鞋好似好"膠"咁既....我驚會焗腳.

醒目開學勳章 王國長老

CyrusMaMe,

你可以到以下地方買白皮鞋比仔仔
-JUSCO
-APITA
-SOGO
-Dr. Kong

仔仔著過Dr. Kong, BUSTER, FROG. 也不錯呢.

我就係見JUSCO 有時會擺特賣場/ PROMOTE 時買既.

原帖由 CyrusMaMe 於 08-8-25 13:24 發表
JoJo,
可唔可以講比我地知係邊度可以買白皮鞋呢?  我見Jusco白皮鞋好似好"膠"咁既....我驚會焗腳.
主愛我

JoJo,

Thanks!  我昨日已經去左Jusco買鞋, 囝囝見到新鞋仔好開心!!  唔該哂!

醒目開學勳章 王國長老

You are welcome

今個星期六迎新日. 希望你仔仔會開心上學

原帖由 CyrusMaMe 於 08-8-27 13:42 發表
JoJo,

Thanks!  我昨日已經去左Jusco買鞋, 囝囝見到新鞋仔好開心!!  唔該哂!
主愛我

不错

‹ 上一主題|下一主題