用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 朋友話做一份portfolio要$200,請問大家知唔知貴定平? ...
go

朋友話做一份portfolio要$200,請問大家知唔知貴定平? [複製鏈接]

朋友話做一份portfolio要$200,請問大家知唔知貴定平,請給我意見?
   0    0    0    0

唔貴喎 if 份 portfolio 係針對性 (对某校for自己小朋友強項)
去年我請咗2 個 frds幫我做, 一個dgs, 一個spcc, 佢地做咗3-4日, 以佢地人工計要過萬蚊!!!!
我當然唔使比$啦, 講真我寧願比少少$做好d.  始终麻煩人家

醒目開學勳章

我係自己做portfolio o既, 但係我就未睇過其他人o既 portfolio, 特別係搵專人做o個d. 其實有d乜o野分別o既呢? 設計靚d? 包裝好d? 印刷精美d? 內容豐富d吸引d? 有冇家長可以分享o下?

我都係自己做,但每頁都加了圖案底,做好後出街釘裝,每本五元釘裝費.

我諗算平, 就算係交行貨, 至少都要兩個鐘做graphic功夫。
那個可能是:
1.快圖美
2. 中學生/有閒人士玩票性質
3. 老友的友情價

原文章由 yhr664 於 08-7-10 15:43 發表
朋友話做一份portfolio要$200,請問大家知唔知貴定平,請給我意見?

都算平 , 可吾可以介紹埋比我...  hehe

都算平 , 可吾可以介紹比我, thanks

原文章由 yhr664 於 08-7-10 15:43 發表

回覆 #7 Joeyjoeycheng 的文章

多謝咁多位意見,聽完你地講,我唸我都會試一試,不過佢只係會做響幾個jepg度,原來係要自己print番出黎......即係收到資料後只負責設計,我唸chankinki同Joeyjoeycheng兩位可能未必啱........
‹ 上一主題|下一主題