用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 大埔道崇真幼稚園07-08年畢業舊生會
樓主: mamamui
go

大埔道崇真幼稚園07-08年畢業舊生會 [複製鏈接]

爺老太>>hsbc 換價係抵, 但get set 款, 我女都揹得唔多貼, 所以之前有個get set都送o左比人, e家佢小一會用spi TLC series 先, 因為佢幼稚園CLASS TEACHER 同佢地好強調講要買有護脊協會出品咁話, 所以返歸話lego 無呢個o麥頭.....

o個間舖鞋舖, 女白皮鞋多唔多?? 我只8 掛o下.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

yellow太,

最好帶小黃去showroom試試先. 因為身型個個不同.
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

好呀, thank you, Yellow & mamamui, 等我揾日早 d 放工去九龍灣睇吓先

原文章由 mamamui 於 08-7-21 10:02 發表

小女著左多年馬莎白襪, 真係好好. 女仔底衫褲一般在百貨公司 e.g. 永安, 吉之島, 千色店果d都可以. 5 好買小雞嘜, 5 襟用.

Jade & Jennie > thanks 你地D comments, 好有用。

Jennie > 我無留意女白皮鞋:loveliness:
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

呢2日唔見o左d 全職o既?? 不過summer 真係忙好多.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

請問你地邊個有上次gathering o個樹o既leaflet 呀? 有就話我知呀!! thx.

Jennie > 上次gathering o個樹o既leaflet e 比你。
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

原文章由 Mrs.Yellow 於 08-7-22 11:28 發表
Jennie > 上次gathering o個樹o既leaflet e 比你。

各位成功叩到心儀學校而又係舊學校買晒書同校服的老友請留意 原來有d 書店同校服商係可以換貨的, 書當然換番書, 校服就可換白褲, 恤衫或socks等...我朋友本來諗住蝕幾仟蚊, 依家就一d 損失都無

原文章由 save 於 08-7-22 13:06 發表
各位成功叩到心儀學校而又係舊學校買晒書同校服的老友請留意 原來有d 書店同校服商係可以換貨的, 書當然換番書, 校服就可換白褲, 恤衫或socks等...我朋友本來諗住蝕幾仟蚊, 依家就一d 損失都無 ...

妳唔講真係唔知可以敢做喎.
其實係一家四口子

時間過得好快, 你囡囡都上小二啦

係呢...我都估唔到可以退, 其實咁都好...起碼唔好晒嘢..好多國家d 書都無得讀吖
原文章由 一家三口 於 08-7-22 15:07 發表

妳唔講真係唔知可以敢做喎.

原文章由 save 於 08-7-22 16:12 發表
時間過得好快, 你囡囡都上小二啦

係呢...我都估唔到可以退, 其實咁都好...起碼唔好晒嘢..好多國家d 書都無得讀吖

係呀! 時間真係過得好快.  妳囡囡都升小一啦. 臨近9月時, 大家都會好期待開學的日子.
其實係一家四口子

mamamui, Yellow,

琴晚放工去咗 Marks 買白襪, 一 pack 七對, d 質地真係幾好.

底衫就有顏色圍邊, 男仔係圍藍色邊, 女仔係圍粉紅色邊.  我問 sales 有冇 淨白色冇邊.  佢話英國 d 小朋友鍾意有花邊底衫....

貓頭鷹3號

原文章由 mamamui 於 08-7-21 10:02 發表

小女著左多年馬莎白襪, 真係好好. 女仔底衫褲一般在百貨公司 e.g. 永安, 吉之島, 千色店果d都可以. 5 好買小雞嘜, 5 襟用.

有冇人去 book fair ?  有乜新嘢請報料 !

原文章由 貓頭鷹3號 於 08-7-23 05:06 發表
mamamui, Yellow,
琴晚放工去咗 Marks 買白襪, 一 pack 七對, d 質地真係幾好.

多謝各位報料, 等我放工都去買返pack先.

剛從書展回來, 買了很多習作..當中classroom 最平, 由$5 - $20 不等.

[ 本文章最後由 save 於 08-7-23 15:18 編輯 ]

原文章由 save 於 08-7-23 14:52 發表
剛從書展回來, 買了很多習作..當中classroom 最平, 由$5 - $20 不等.

save >> 我都剛從書展回來呀.  classroom 係我第一站.
其實係一家四口子

原文章由 save 於 08-7-23 14:52 發表

點解碰5 到你
9:00am 第 1 站 classroom $5Comprehension
$10 Grammer , 中文閱讀理解 $20 TSA 好平

有 $10 本圖書, 買10 送 1

兒童科學優惠價訂閱

原文章由 ConnieBaby219 於 08-7-23 15:50 發表

點解碰5 到你
9:00am 第 1 站 classroom $5Comprehension
$10 Grammer , 中文閱讀理解 $20 TSA 好平

有 $10 本圖書, 買10 送 1

兒童科學優惠價訂閱

ConnieBaby219 >> 有冇點算戰利品呀???
其實係一家四口子

原文章由 一家三口 於 08-7-23 17:30 發表

ConnieBaby219 >> 有冇點算戰利品呀???

我而家先返到屋企咋!

我買左27本書, 29本練習簿, 同埋一些dvd&cd....手都痺哂....最後打的返屋企....

當然仲有你地介紹既正棋啦

connie,
數獨一至六....你出開黎打比我啦!
‹ 上一主題|下一主題