用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 順德聯誼總會何日東小學 何日東小學上 ∕ 下午校有沒有分別呢?
go

何日東小學上 ∕ 下午校有沒有分別呢? [複製鏈接]

例如: 教學方法 ∕ 課程, 老師質素愛心, 升中派位是否與上午校一樣呢? ......

因為亞囡派何日東下午校, 有些家長話下午校是差D, 請給意見!    THX !
   0    0    0    0
:angryfire:  :chair:  :ranting:  :adore:  :verycold:  :wave:  :evil:

我同事個女讀緊, 每日也有很多工課, 又要參加校內/外課外活動, 佢每星期1~7都有野做, 成績OK, 不過要睇你個囡囡喜唔喜歡, 我同事同我講話下午班好過上午班WO!至於升中派位, 好似過幾年就轉全日制, 同第間學校合併, 要搬就唔知上午定下午校. 到時派位應該有變.

原文章由 yoyomama 於 08-6-23 15:30 發表
例如: 教學方法 ∕ 課程, 老師質素愛心, 升中派位是否與上午校一樣呢? ......

因為亞囡派何日東下午校, 有些家長話下午校是差D, 請給意見!    THX ! ...

I also want to know more about whether 何日東小學上 ∕ 下午校有沒有分別?

是下午校與胡少渠下午校合併.....應在11-12年會搬.
‹ 上一主題|下一主題