用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖雅各小學 聖雅各考門成功的話.....
go

聖雅各考門成功的話..... [複製鏈接]

我派了上午衛理,但我心儀跨區聖雅各.因灣仔區中學校網對男仔好d...
有冇家長可以分享下意見....我應否放棄衛理若聖雅各考門成功..
   0    0    0    0

mummyamy,
你是邊個net???請問你1 st round是否揀了聖雅各而派了上午衛理???
你小朋友有幾分呀????

原帖由 mummyamy 於 08-6-8 23:07 發表
我派了上午衛理,但我心儀跨區聖雅各.因灣仔區中學校網對男仔好d...
有冇家長可以分享下意見....我應否放棄衛理若聖雅各考門成功..

醒目開學勳章

HI, 你好, 你成功入到喇!!!! 註冊咗未?? 如無記錯, 你是叩門入嗎? 可否分享一下??

預咗要叩門, 因此想問一問, 好等到時有準備,
可否告知"叩門"過程/內容以備參考?!?! 多謝指教!!!!

原帖由 mummyamy 於 08-6-8 23:07 發表

回覆 1# 臻媽 的文章

Sorry all, i did not read this web site for long time so did not reply you.  Hope all of you have your 1st choice primary school.
‹ 上一主題|下一主題