用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果...
樓主: natnat_tsang
go

91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果... [複製鏈接]

原文章由 ^oo^ 於 08-6-8 21:24 發表
中頭獎 - 沙呂.....開心到想

我都係呀!不過我唔係想 ,係一收到份表即時 出嚟!咁大個人第一次抽獎成功

原文章由 ^oo^ 於 08-6-8 22:08 發表
hi markojacey

你都係中頭獎? or 都係沙呂?

我個係女, 你呢? 我喺"小學一覽"起咗個沙呂thread呀!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1435687&extra=page%3D1
如果你係自己友, 有興趣以後可以喺 ...

係呀!
第一志願係沙呂,我甲乙第一位都係佢

原文章由 3lamma 於 08-6-8 23:08 發表
congratulations! 我想請教大家乙部份頭5志願是怎填的作為參考. 謝謝

3lamma

My choice:

甲一和乙一都係沙呂(諗住佢係活動教学,千禧校舍,重可以順便教囡囡学游水。)
乙二胡上(博佢係上午班,未必咁多人選,我早幾年有好幾個同事第二志願入咗!)
乙三主風(班主任推介,話佢d仔女以前響呢度讀,大女重讀完大學添!)
乙四蕭漢森(小班教学,comment都唔錯,有同事個仔讀緊都話ok!)
乙五梁鉅鏐(貪佢重有百幾個位,BK啲mami又話唔差,我估點衰都入到掛!)
之后我都係是旦排,好彩第一志願成功,我依家心情仍未平伏呀
‹ 上一主題|下一主題