用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 venture攝影室
go

venture攝影室 [複製鏈接]

之前同4歲囡囡係TST間venture影左一輯相, 效果十分滿意, 但坦白講買相的價錢真係幾貴. 但都想係到推薦比大家, 可以一家人一齊影相, 留個美好回憶. 如果邊位想試吓影, 可以pm問我攞d優惠!
   0    0    0    0

我都影過~根本買唔落手...
太貴喇...同埋出面好多攝影studio都造到近似既效果,
可能仲靚添...

yes too expensive, can not consider! when you see their price list...better go travel...more good menory:;pppp:

自已造

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-1 07:14 發表
可能仲靚添...

我試過自已比d相人造水晶相簿,連功包料包排版及edit 相都係幾百蚊,可放40-60張,有十頁。就好似結婚相簿個d。( 100%香港製造。)

I have taken the photo at TST Venture....the quality is very very gooooood! But Quality VS Price .......
I bought the package price at $500 with 1 free photo (around 5" x 8"), while I selected 2 more photo @ $1500.....But we still enjoy the time in taking photo in this environment.........

原文章由 oldbean 於 08-5-2 22:10 發表

我試過自已比d相人造水晶相簿,連功包料包排版及edit 相都係幾百蚊,可放40-60張,有十頁。就好似結婚相簿個d。( 100%香港製造。)
kit 一聲, 笑多D啦! 香港人!!

我一年前第一次去venture影, 係一個外籍女攝影師幫我地影. 當時我兩公婆同埋兩個囝囝, 一個1歲多, 一個5歲影, 好快手影唔夠一個鐘, 但 整個過程好開心, 效果亦好滿意,  最後買左5萬多.

早幾個星期, 佢地寄左封信黎話現在舊顧客有優惠, 我見兩個仔又大左d, 於是就再去影啦. 但今次由一知個本地女攝影師影, 我就覺得唔係幾好...venture一向sell在好輕鬆好free, 玩住影架嘛, 但今次個攝影師, 成日要我兩個囝囝擺好post比佢影, 試問兩個細路(依家一個2歲, 一個6歲)重要係男仔, 點會下下定定地比佢擺post,. 終於影左個半鐘有多, 我兩個仔影到發哂脾氣, 影到我地話唔影, 至完...我黎venture影相就係唔想要擺哂post咁....今次過程就失望啦, 但未知效果囉!

同意

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-5-1 07:14 發表
可能仲靚添...
‹ 上一主題|下一主題