用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

新校長 [複製鏈接]

請問換了新校長後,這半年來感覺如何?同蔡校長時代比較怎樣?:idea:
   0    0    0    0

只來了半年, 暫時都係照舊路行, 未有大分別. 好多時見新校長週圍同學生玩下, 見佢放學後同學生打下羽毛球, 籃球.

原文章由 some1wife 於 08-2-23 12:09 發表
請問換了新校長後,這半年來感覺如何?同蔡校長時代比較怎樣?:idea:

聽呀女講,
話新校長都幾好呀,
不過我個女都有D掛住之前個校長呀.
SA.mAMi::

想問你地之前個校長好唔好呀...
唔好意思因我仔仔來年想入既小學將會換你們的舊校長....

所以想了解下, 怕唔知換左校長後學校會變得如何...

潘校長退休了.  9月將有新校長上場, 7月1日已經介紹了, 將會由朱校長出任.

原帖由 TTeresa 於 09-7-2 12:26 發表
想問你地之前個校長好唔好呀...
唔好意思因我仔仔來年想入既小學將會換你們的舊校長....

所以想了解下, 怕唔知換左校長後學校會變得如何...

原帖由 必必 於 09-7-3 09:15 發表
潘校長退休了.  9月將有新校長上場, 7月1日已經介紹了, 將會由朱校長出任.

Hi 必必,

曾經聽講話以前既馮副校長會返來做校長,不是嗎? 朱校長是乜來頭呀?可唔可以講下?

謝謝!

當日蔡校監無詳細介紹, 不過我上網CHECK過, 朱校長現為樂X小學校長, 9月調任油天.

我地都以為馮副校會返來油天, 結果係唔係.

原帖由 October. 於 09-7-5 20:23 發表

Hi 必必,

曾經聽講話以前既馮副校長會返來做校長,不是嗎? 朱校長是乜來頭呀?可唔可以講下?

謝謝!

原帖由 必必 於 09-7-6 00:35 發表
當日蔡校監無詳細介紹, 不過我上網CHECK過, 朱校長現為樂X小學校長, 9月調任油天.

我地都以為馮副校會返來油天, 結果係唔係.

好懷唸以前既蔡校長,佢好有威信同埋魄力,好識得激勵學生同家長,佢個句“入到來我地學校已經成功咗一半”,幾年后既今日我仲記憶尤新。

係呀! 7月1日那天, 4任新舊校長都有參加, 仲上台俾我地影相留念.  蔡校長真係好有權威, 執住支咪主持大局, 真係好可愛.

原帖由 October. 於 09-7-6 11:42 發表

好懷唸以前既蔡校長,佢好有威信同埋魄力,好識得激勵學生同家長,佢個句“入到來我地學校已經成功咗一半”,幾年后既今日我仲記憶尤新。
‹ 上一主題|下一主題