用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 各位有經驗媽媽k1-k3
go

各位有經驗媽媽k1-k3 [複製鏈接]

hi

各位有經歷媽媽,,本人女兒k1.上午校..有d野想唔通.要各位媽媽幫手.

我想問各位媽媽.可否講幾點關於聖心這間學校好處..因本人只找到聖心一個好處..就是名氣..其它都想唔到.

1)無交載..2)唔知學什麼 3)每天簽空白手冊 4)唔開放.5)又唔知帶幾多本書...日日我好似發夢(不是個女, 而是呀媽在發夢)

請講下k2-k3將來前景...

謝謝
   0    0    0    0

經驗???

同意好似有“名氣”, 但是我小朋友日日都好似發夢, 因為玩耍時間多學習時間短; 其餘的問題解決辦法如下...

1)無交載.. 請打電話給老師詢問..."有交載"
2)唔知學什麼.. 請打電話給老師詢問..."知學什麼"
3)每天簽空白手冊.. 請打電話給老師詢問..."空白好看的"
4)唔開放...請打電話給老師詢問..."電話好開放"
5)又唔知帶幾多本書...沒有打算, 全部帶 "我都唔知有幾多本書"

將來k2-k3前景?? 請打電話給老師詢問...

謝謝

原文章由 irenebaby 於 08-1-1 16:43 發表
hi

各位有經歷媽媽,,本人女兒k1.上午校..有d野想唔通.要各位媽媽幫手.

我想問各位媽媽.可否講幾點關於聖心這間學校好處..因本人只找到聖心一個好處..就是名氣..其它都想唔到.

1)無交載..2)唔知學什麼 3)每天簽空 ...

我認同你地既講法,所以讀呢間學校要家長努力d問,如果唔係真係乜都唔知,我個仔k1時都唔係好講野俾我聽,而家k2乜都講,我都係靠佢講我聽至知
‹ 上一主題|下一主題