用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖安德烈小學 08聖安德烈ma ma報到區
樓主: suki2000
go

08聖安德烈ma ma報到區 [複製鏈接]

第三個勁呀....who take care them???

乜8月9日宣美有gathering咩.....我得wor....乜時間呀????

你個仔有冇學swimming....if 想....可否一齊呀.....平d

原文章由 janan 於 08-7-21 15:51 發表

我有兩個囝, 就黎生第三個
你8月9日會唔會去宣美個gathering??
我有一個仔仔, 5/11/02出生

原文章由 carmen_lai 於 08-7-21 16:48 發表
第三個勁呀....who take care them???

乜8月9日宣美有gathering咩.....我得wor....乜時間呀????

你個仔有冇學swimming....if 想....可否一齊呀.....平d

...

我請咗個賓姐, 加埋我奶奶會不時上我屋企幫手...
8月9日 原來係响宣美兒童樂園... 荔灣花園, 係老師問我地去唔去... 或者係教會聚會啩...

我個仔會學游水, 不過會响屯門學, 因為有伴... 我諗你囝囝唔會去咁遠...

8月9日咁你去唔去.....
原本想搵你一齊swimming,今星期日開始,在美孚....想三個小朋友一齊學平d.....
幾時生?

原文章由 janan 於 08-7-22 09:42 發表

我請咗個賓姐, 加埋我奶奶會不時上我屋企幫手...
8月9日 原來係响宣美兒童樂園... 荔灣花園, 係老師問我地去唔去... 或者係教會聚會啩...

我個仔會學游水, 不過會响屯門學, 因為有伴... 我諗你囝囝唔會去咁遠... ...

原文章由 carmen_lai 於 08-7-22 22:30 發表
8月9日咁你去唔去.....
原本想搵你一齊swimming,今星期日開始,在美孚....想三個小朋友一齊學平d.....
幾時生?

oic... 8月9日可能未必去, 因為到時囝囝可能暫住响屯門, 方便同佢個friend 一齊學游水...

我預產期係12月中

ic
any congratulation!!! take care yourself.

where are you working??

how is summer holiday schedule for your son?

My son: Mon-Fri 9-12:30 (P1 preparation class)
             Sat : Piano
             Sun: swimming class

原文章由 janan 於 08-7-23 17:28 發表

oic... 8月9日可能未必去, 因為到時囝囝可能暫住响屯門, 方便同佢個friend 一齊學游水...

我預產期係12月中

醒目開學勳章

大家好!

我囡囡都是今年讀小一。
[img align=right]http://szmir.3322.org/image/mirror.giF[/img]

你好, 你囡囡讀小一, 邊班???
多D上來分享下

原帖由 888 於 08-9-11 10:44 發表
大家好!

我囡囡都是今年讀小一。

醒目開學勳章

carmen_lai

我囡囡讀 1B

妳囝囝讀小一, 邊班?
[img align=right]http://szmir.3322.org/image/mirror.giF[/img]

我囡囡讀1A, 各位好!
返2個星期, 我同囡囡都仍未習慣呢!  以為工作紙無錯唔駛改正就唔駛帶, 咁就就無端端欠一次功課, 咁咪好容易記缺點? 好擔心呀!

我囝囝讀 1F ......

原帖由 888 於 08-9-12 07:30 發表
carmen_lai

我囡囡讀 1B

妳囝囝讀小一, 邊班?

thanks for yr reminder

咁就要小心D啦啦隊!!

下星期正式返全日lu......

原帖由 chedorali 於 08-9-12 21:31 發表
我囡囡讀1A, 各位好!
返2個星期, 我同囡囡都仍未習慣呢!  以為工作紙無錯唔駛改正就唔駛帶, 咁就就無端端欠一次功課, 咁咪好容易記缺點? 好擔心呀!

原帖由 888 於 08-9-12 07:30 發表
carmen_lai

我囡囡讀 1B

妳囝囝讀小一, 邊班?

Hi,888,

我囝囝都係讀 1B喎, 多多指教!

醒目開學勳章

hi  JaJaMama

好開心有人同囡囡一班。

如果我囡囡有功課問題請多多指教。

‹ 上一主題|下一主題