用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 2008K1王子公主小天地
樓主: jk923
go

2008K1王子公主小天地 [複製鏈接]

上午班
1) jk923 -- 囡囡 -- 麗城
2) kpbb  --  囡囡 -- 荃灣
3) kwanchiu -- 囡囡Chloe--馬鞍山
4) nganga -- 囡囡 -- 沙田
5) maggiechu -- 囡囡--九龍城
6) tym327 -- 囝囝
7) bb-mameme-- 囝囝
8) sharon2005 -- 囝囝
9) ma...mi -- 囡囡
10) Nathan -- 囝囝 -- 九龍灣
11) MelanieBB -- 囡囡

下午班
1) lauhy -- 囝囝
2) angelmeiyee -- 囡囡
3) star1402 -- 囝囝 - Ma On Shan
4) Yatlong -- 囝囝 --- 九龍灣
5) pak -- 囝囝
6) 大板牙-- 囝囝--將軍澳
7) AS1210 -- 囝囝
8) carmenwong0208 -- 囡囡
9) Anitaho -- 囡囡
10)christinaman---囝囝
11)natalielin----囡囡----深水步
12)子霖--囝囝

copy最update嗰個  --> 回覆 --> 再貼上 --> 加番自己嗰個 --> 按發表回覆 (完成)

原文章由 maggiechu 於 1 12 2007 00:30 發表

thanks!点整?

有呀, 係禮堂玩嗰時影law

原文章由 jk923 於 5 12 2007 09:24 發表
你地interview果日有無同小朋友影相呀?

我都會帶埋仔仔去

原文章由 maggiechu 於 7 12 2007 15:27 發表

我就無辦法唔帶我小朋友去,我是全職媽媽 ,爸爸要返工,唯有期望女女比D時間我聽:loveliness: :loveliness:

Hello Chloe ma,
我今日剛收到信,帶cash for訂校服,帶2張cheque for 學費及書薄費.
我唸你今日都會收到信

原文章由 kwanchiu 於 31 5 2008 22:48 發表
唔好意思呀!想請問大家:14/6 返學校要訂校服&校車之外,仲有咩費要交呢? 需要帶幾現金定支票薄架?有無人可以幫到我呢? thank!
‹ 上一主題|下一主題