用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 baby einstein 好平呀!
樓主: angelma
go

baby einstein 好平呀! [複製鏈接]

Re: baby einstein 好平呀!

12312,

Pls check PM.

loklokma47

我之前托朋友幫我買baby Einstein,但有位媽咪已經幫我買左$80,個朋友係唔會講價(佢講到明,佢係男人,而且托人買,唔敢要求咁多)所以要$100,我叫佢不如幫我地的媽咪手,佢話每盒加多$20 當為車馬費,total $120,如果唔厭貴,可以請佢幫手,因要湊仔,交收只限大埔吉之島,或郵寄平郵加掛號,我估計大約廿零蚊,如有需要請pm我,留聯絡電話!先旨聲明,我只係幫手!

p.s. 不保證一定買到!

All mama:

pm我幫手買ga媽咪,如果妳們係中環或上環返工,我會叫我老公幫手交收,由於佢放工時間唔定,我會盡量安排!
因朋友一次只可帶兩、三套,貨到時我會通知大家,請大家耐心等待,我見都有媽咪很幫我手,可以的話,我都想幫下大家,套DVD都幾好,雖然無廣東話,我就覺得好抵,而且係繁體字,我最怕睇簡體字!

好多媽咪pm問我同港版有咩分別?因為我無買港版,所以唔係太清楚,不如請有港版同國內版ga媽咪,請分享下有咩分別啦!唔該晒!

以下網站,有詳細介紹︰

http://search.books.com.tw/exep/openfind_all.php?key=%A4p%A4p%B7R%A6%5D%B4%B5%A9Z&page=0&sort=1

All mama:

You are welcome!    

另外如需要郵寄,我已經check過郵寄平郵$8.2建議加掛號$13,加埋$120,總數$141.2!

All mama:

朋友話現在他們一盒十隻濃縮成六隻,話會平D,但我叫佢唔好買,因為無保證,唔知work唔work,有問題我都唔知點倍比妳們,所以我叫佢盡量買一盒十隻果盒,pm左比我ga媽咪,貨到我會通知妳們!大陸現在改成咁,變左我唔可以保證一定買到!(除非妳們六隻都要)請大家見諒!

唔係呀!我朋友佢話買baby einstein 個時位老闆話呢套碟會轉六隻,而Magic English就由十二隻VCD轉成四隻DVD, 每隻六課,共26課, 比VCD更方便,唔駛成日轉碟,仲有兩本書仔!因為佢專登打長途電話問我買唔買轉六隻ga baby einstein同埋新出ga Magic English!

各位媽咪,唔好意思呀,因為pm太多,一時錯手,有D delete左,如要代買,麻煩各位再pm比我,請留聯絡電話,謝謝!
‹ 上一主題|下一主題