用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 9龍靈糧堂收左
go

9龍靈糧堂收左 [複製鏈接]

9龍靈糧堂收左,不過下午班,都唔知留唔留位好,,因我唔想仔返下午,另外我仲有創價同德信未IN...我第一係想仔讀創價...
17號就話要去交留位$$$,成660蚊GA..都唔知點好
   0    0    0    0

原文章由 綽綽媽 於 07-11-10 02:36 硐表
9龍靈糧堂收左,不過下午班,都唔知留唔留位好,,因我唔想仔返下午,另外我仲有創價同德信未IN...我第一係想仔讀創價...
17號就話要去交留位$$$,成660蚊GA..都唔知點好 ...

RE:綽綽媽

你好:我今日先知 KOWLOON CITY靈糧堂收唔左收我仔仔:因為我喺11月2日見,你咁快就知道收左,因為學校話要11月10日先收到信,我見其他媽媽都喺11月2日見話經而收到信,你幾時見同收到信,因為我今日好緊張呀.....

[ 本文章最後由 micky8 於 07-11-10 10:33 編輯 ]

我今日都未收到信,於是我致電靈糧堂查詢小兒是否被取錄。結果是被取錄為下午班正取生。校方說可能再過一、兩日才收到取錄信。若你今天仍未收到通知,你亦可致致查詢。

原文章由 micky8 於 07-11-10 10:11 硐表

你好:我今日先知 KOWLOON CITY靈糧堂收唔左收我仔仔:因為我喺11月2日見,你咁快就知道收左,因為學校話要11月10日先收到信,我見其他媽媽都喺11月2日見話經而收到信,你幾時見同收到信,因為我今日好緊張呀 ...

My daughter has received accept letter from Ling Liang Church yesterday Nov/9.  We will be going to pay the fees first.  Any comment for that nursery.  Because we still have 3 interview by coming these few weeks.

micky8我咪係11月2日個日in囉

原文章由 micky8 於 07-11-10 10:11 硐表

你好:我今日先知 KOWLOON CITY靈糧堂收唔左收我仔仔:因為我喺11月2日見,你咁快就知道收左,因為學校話要11月10日先收到信,我見其他媽媽都喺11月2日見話經而收到信,你幾時見同收到信,因為我今日好緊張呀 ...

你好 , 我仔仔都比收左 , 係全日班 , 我都係到諗緊靈糧堂好定係約克好呢!! 可唔可以比d意見我

個日聽個校長定唔知咩人講話5百幾個只可2收到百幾個..但我發覺好多人都收左..呵呵....唔知間學校係唔係吹水

有問題

我收到信嘞, 但是後備生, 可時才知是正式被取錄?

原文章由 HAJOYCE 於 07-11-10 17:57 硐表
你好 , 我仔仔都比收左 , 係全日班 , 我都係到諗緊靈糧堂好定係約克好呢!! 可唔可以比d意見我

Hi HAJOYCE

我今日先收到取錄信咋, 都係全日班, 如果你仔仔都讀呢間學校, 咁我囡囡咪可以同你仔仔做同學仔囉

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

原文章由 leedorean 於 07-11-10 21:36 硐表
我都覺得係呀(吹水)!!,我個仔都係全日,我都想俾個仔try下救世軍..你知...要$1150..註冊費ma...

我都覺得好貴, 不過可以係8月份個期學費扣番, 都好d

簽名被屏蔽

係呀, 後備生, 封信的heading是暫未安排學位通知書, 應該是待註冊人數不足的話就有機會被取錄.

不過你極有機可以後補上...因為以我所知,好多人都唔讀...包括我...

原文章由 creamndick 於 07-11-11 00:16 硐表
係呀, 後備生, 封信的heading是暫未安排學位通知書, 應該是待註冊人數不足的話就有機會被取錄.

簽名被屏蔽

一來,佢派左下午班,我唔LIKE,2來我FEEL唔到D老師有愛心.3來個校舍唔OK

原文章由 leedorean 於 07-11-11 00:40 硐表
why???????  

靈糧堂好D
原文章由 HAJOYCE 於 07-11-10 17:57 硐表

原文章由 綽綽媽 於 07-11-11 01:36 硐表
一來,佢派左下午班,我唔LIKE,2來我FEEL唔到D老師有愛心.3來個校舍唔OK

Are you referring to this one? http://www.kllck.edu.hk/all.php

原文章由 leedorean 於 07-11-11 00:08 硐表
請問幾多錢學費??全日班..幾多期(whole year)

用2007/08年學費黎計, $33,200全年學費 分12期(此數已扣除了學券), 所以每月學費是$2766 (唔知包唔包埋膳食)
‹ 上一主題|下一主題