用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站 - part 37
樓主: funbabyhk
go

油塘小學家長站 - part 37 [複製鏈接]

今日會好busy,一陣放工立即湊亞囡之後去做義工探訪老人院 ,之後返屋企亞囡溫書及做功課及默書 尋晚無做到功課因為上空手道堂: :

我今朝遲左起身, 頭都無洗就"標"出門口....
*我老公個爛鬼鬧鐘行慢左15mins*:tongue: :tongue: :tongue:

雪文: 入黎開新part啦!!!!

原文章由 iloveyoub4 於 07-11-17 11:06 硐表
上左成朝都上唔到呀 bk近排都係咁一個星期緊有一日係咁樣:tongue: :tongue: :tongue:

醒目開學勳章

stand by lar , comecome

醒目開學勳章

請大家去新part lar
我仲要係到温書

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1204510&extra=page%3D1

咁大整估

原文章由 come爸嘩 於 07-11-17 11:12 硐表
我今朝遲左起身, 頭都無洗就"標"出門口....
*我老公個爛鬼鬧鐘行慢左15mins*:tongue: :tongue: :tongue:

你一定要溫呀,尋日3-6點果part好正

原文章由 雪文 於 07-11-17 11:27 硐表
請大家去新part lar
我仲要係到温書

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1204510&extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題