用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 你地覺得廸士尼美語值唔值得買呢!!
樓主: cindy723
go

你地覺得廸士尼美語值唔值得買呢!! [複製鏈接]

哎, 做乜咁勞氣呀??

其實我想同"管理員"/moderator 發表好討... 唔知有無人提出過??      

這個forum的質素超低~!!

明明係"教材討論"的forum, 講唔夠兩句就有二手賣家來加入, 賣下廣告咁... .then 就有一埋"準"二手買家來取quotation. 左住大家個討論! 睇的又煩, 唔知以為個topic好多人discuss, 原來大部份是二手買賣在quote價, 要睇好耐先睇到幾個有用 , 有質素的意見 ... ... 真係睇到無心機!!!

我見bk第二d 討論topic係唔可咁樣做的! 要賣買可唔可以去二手買賣果版呢??

大家都係為人父母的... ...
我買disney 其中一個原因就係佢當中有德育的元素在內。
我唔希望我小朋友只係英文好, 天文地理乜都識, 但係係個需人!

我希望佢可以成為一個專業的sales,  sell d對人有用的野, 幫助到別人。
我希望佢可以成為一個有錢人, 佢有錢因為佢勤力搵錢, 而且識理才, 所以生活無憂, 而唔係不努而獲 ! 。(dwe book 12)

* * *
好人壞人到底是如果分別的呢???

是因為他sell 二手野? 有錢? 做sales?  
咁就等於這個是壞人嗎???

還是不守規矩的才叫壞??
咁, 請問moderator, 規矩在哪?? 你在哪?

原文章由 sennywoo 於 08-7-10 08:16 AM 發表

我亦無說過呢套教材無用, 只是沒有好既跟進及教導, 是否真的可以令小朋友學到教材的全部??  若買二手的家長不懂如何使用, 是否可向買家查問用法??  呢樣大家都心中有訴!!

原來買二手會有這些事情發生... ... 難怪 d 人成誤會dwe 唔好無效! 又有人會係度問人點用啦!  

咁又真係唔係幾好意思問人的! 況且 b 大 b 細的用法都唔同啦! 賣的人想幫都未必幫到la...

開了個新topic 呀!!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1620935&extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題