用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明我幼稚園07-k1入來談談
go

明我幼稚園07-k1入來談談 [複製鏈接]

你囡囡係唔係西灣河分校?

原文章由 wykjenny 於 07-9-19 12:17 硐表
....囡囡正讀幼E班

Hi Jenny

我囡囡都係讀幼E班,不過唔知係咪同一間分校呢?

原文章由 wykjenny 於 07-9-19 12:17 硐表
....囡囡正讀幼E班

我女兒讀港島幼B,一班34人,你地点睇呀?

Hi Wendy

我個女讀幼E班15人,一位老師,你囡囡B班34人,有幾多位老師呀 ?

Hello Jenny

我囡囡係長頭髮架,啱啱過左膊頭。我都覺得冼老師好好,可能E班得15人,容易照顧到每個小朋友既需要, sally 既囡囡小白兔同我地囡囡都係幼E班架,但可惜小白兔讀埋11月就要退後Lu.:cry:

原文章由 wykjenny 於 07-10-29 14:13 硐表
西灣河....你囡囡是否長頭髮?這班很多男生.同埋多數都是全日制..這個冼老師幾好好nice...我睇其他班的先生同家長都好似沒交流的..點解有成30人咁多....haaaaaaaaa ...

Hello Jenny

老師同學都係叫嘉研做小白兔架, 我個女就叫你個女做詠彤。

你會唔會去25/11堆沙比賽同16/12既旅行呀 我地就兩樣都有參加,因為善雅好鍾意玩架。

原文章由 wykjenny 於 07-11-5 19:36 硐表
小白兔...老師都是這樣叫她的嗎

Hello Yingyinglam

你個囡叫咩名呀 ? 其實我同另外兩位幼E班既媽咪係東區媽咪會認識架, 不如你同 Jenny 一齊去果度傾呀,標題都係2007明我K-1咁上下。

原文章由 yingyinglam 於 07-11-5 16:19 硐表

我都女都係讀明我架,但唔係幼e班,我個女都識小白兔的,因為初初佢同我講小白兔既時候,我都覺得出奇,點解阿女會成日講小白兔呢?

:Hi yingying & Jenny

幼E班媽咪一齊傾啦 : : :

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=880954&extra=page%3D1

原文章由 Rubibu 於 07-11-8 17:10 硐表
Hello Yingyinglam

你個囡叫咩名呀 ? 其實我同另外兩位幼E班既媽咪係東區媽咪會認識架, 不如你同 Jenny 一齊去果度傾呀,標題都係2007明我K-1咁上下。

...
‹ 上一主題|下一主題