用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 被Kinder Koala騙了!!有無其他媽咪受騙
go

被Kinder Koala騙了!!有無其他媽咪受騙 [複製鏈接]

我一年前join左這間playgroup比仔仔, 之前我在
babykingdom既廣告介紹仲有個優惠用$88可以試上兩堂, 之後我便帶bb去playgroup玩, 仲JOIN左MEMBER用左伍千幾炆, 點知上左半年, 06年10月份突然間話租約期滿成間公司CLOSE左, 我仲有好多堂都未上, 電話一直無人聽, EMAIL又沒人覆, 我真係好激氣, 想問下有無人可以比D意見我!!!!!!之前間公司仲回覆我會退番餘下未上堂既錢, 不過已經係07年4月份, 到現在已經係07年8月,一直都沒有退過錢比我, 亦沒有CONTACT到公司負責人, 今次真係比佢玩死, 我都有埋怨過親子王國, 因為當初都係睇到係佢地介紹,等佢退錢等到我第2個BB都就快出世啦!!!果間公司實在太過份!!!!我上網CHECK過佢地仲未搵到地方重開, 分明係欺騙.....我是否可以去報警呀?????有無其他媽咪都有JOIN這間TOTS AND TODDLERS PLUS, 之前間公司叫KINDER KOALA, 若果有我地不如
GROUP埋一起去CONSUMER COUNCIL告佢!!!!!
以下就係果間公司既名,地址同埋無人聽既聯絡電話!!!!!!

激氣..激氣..激氣..激氣..激氣..激氣..激氣..激氣..激氣.......:tongue:

Tots and Toddlers Plus
33rd. and 34th. Floor,
69 Jervois Street
Sheung Wan,
Hong Kong
Telephone: 2525-7415  Fax: 2597-5300
   0    0    0    0

被Kinder Koala騙了!!有無其他媽咪受騙

真係唔低...我唸報警冇用....去消委會好d喎....
近期有游泳班騙局...報警都唔受理。

醒目開學勳章

原文章由 goretting 於 07-8-15 19:02 發表
真係唔低...我唸報警冇用....去消委會好d喎....
近期有游泳班騙局...報警都唔受理。

Police 重案組現正對Sunny游泳会展開調查.

Please check PM.

嘩!成5仟幾蚊!好肉痛!

你應該去消委會, 亦都要去報警.  我覺得唔可以"估"識d壞人

實在太過份
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

我也是受害者, 還有約6堂未用
波波媽媽
‹ 上一主題|下一主題