用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Music Fesitval Syllabus出咗喇!
樓主: violetching
go

Music Fesitval Syllabus出咗喇! [複製鏈接]

我有104書出讓.............$50.00

好似八級果首先背譜呀
原文章由 AndyRain 於 07-7-30 11:28 發表
我個兩件都係1-3級之嘛.  若佢真係咁require, 我想問有mei好處呀??? 咁個細路彈彈下真係唔記得左, 咁點算呀? 有人會請佢走? 還是全世界等佢肯自動離開個台先叫下一位呀??

原文章由 ming2 於 07-7-30 12:10 發表
各位...

為左保護版權問題...同埋免得自己觸犯法例...我暫時將我個blog琴譜個part set左做只供朋友閱讀...所以應該要我邀請左你地,你地先可以睇到d譜(我試緊係咪要咁做...)成功左0既話,或者諗到另一個更好0既 ...

求其係yahoo/gmail,開個a/c,跟手將琴譜email去果度,有人想要既話,就比個password & login佢,等佢自己download,咁唔駛放係你度,關都唔關你事添呀......

整多個backup a/c咪得囉,呢個得ming2知,一有咩事就搵呢個recover

原文章由 violetching 於 07-7-30 14:25 發表
如果有D存心攪事的人, login後改埋password,咪點算呀?
‹ 上一主題|下一主題