用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步!
樓主: brenda0505
go

大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步! [複製鏈接]

報名名單 :
1. brenda0505 (2yrs5)
2. veronchan (3yrs2)
3. tonicJ
4. amon28 (1yrs11)
5. blmom
6. CCnam (2yrs9)
7. amylo22  (2 yrs 3 m)
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

my email :[email protected]
tks.

hi, all

其實我姑仔也是住將軍澳廣場,將軍澳mtr 附近, 他的clubhse 也不錯,我記得好似係$50左右/hr, 詳細要問她再上來報料. thanks.

Hi, brenda0505

"取消到會各媽咪自備小朋友飲品及帶一些零食/食品"
if confirmed, pls count me, 2a + 1b,
有些純是交流聚會, 傾傾計, 唱唱歌, 玩遊戲, 我真的很想參加,
thank you very much

原文章由 brenda0505 於 07-7-19 01:04 發表
唔該曬amon,

我依家都有另外唸法, 因有媽咪既經驗, 我地個日只有2小時既見面, 首先見面後小朋友同大人要warm up, 如果仲有安排遊戲+食野環節, 都會幾趕, 不如取消到會各媽咪自備小朋友飲品及帶一些零食/食品 ...

[ 本文章最後由 AmyLo22 於 07-7-19 10:45 編輯 ]

Hi, all

26/8, 報名人數:
brenda0505
blmon
ccnam
bigheadgirl
mcdull888
veronchan
wunstar (Can I join?)
connie
mylovelyboy
amylo22

thanks.

[ 本文章最後由 AmyLo22 於 07-7-31 00:35 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題