用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

改返喇
佢條友仔...佢嘈我,我咪絕跡BK囉,都係無良記泳會教啫
「有人嘈呀,咪閃人囉」

學到嘢架!!!我係叻叻女

原文章由 QUINCY121HK 於 07-7-30 18:47 發表

nicky,
你洗唔洗....改埋個大頭相呀....

[ 本文章最後由 nickynicky 於 07-7-30 23:30 編輯 ]

原文章由 nickynicky 於 07-7-30 19:21 發表
改返喇
佢條友仔...佢嘈我,我咪絕跡BK囉,都係無良記泳會教啫
「有人嘈呀,咪閃人囉」

nicky,
你真係叻叻la......好ge唔學....學哂d衰野....

我好似比bk lock 左個acc 0廿,所有我出過topic 既大主題,我統統都係今朝11點幾既post,郁都無郁過,你睇下我岩岩copy我見到既主題,我諗大臣今朝就收到架啦,之後就lock左我acc,而家得番幾個topic有得睇咋

原文章由 eyan 於 07-7-30 20:18 發表
我好似比bk lock 左個acc 0廿,所有我出過topic 既大主題,我統統都係今朝11點幾既post,郁都無郁過,你睇下我岩岩copy我見到既主題,我諗大臣今朝就收到架啦,之後就lock左我acc,而家得番幾個topic有得睇咋
...

各位受害者,你地覺唔覺,自從我地有團結行動後,突然多左有d,好多無份受害,但又很關心我地的人 or 很無知好多野問的人.
唔通係內鬼

原文章由 1999 於 07-7-30 20:43 發表

各位受害者,你地覺唔覺,自從我地有團結行動後,突然多左有d,好多無份受害,但又很關心我地的人 or 很無知好多野問的人.
唔通係內鬼

舊曆7月刀未到......甘快就有...鬼.......

醒目開學勳章

各位, 有關某律師信一事,只要我們只陳述事實, 沒有敏感字眼,他們無我地符.
example : 嘩!! Bobomami Swimming Club 叫我個仔下午由北角去Fanling 學游水, 試問一個升K3嘅小朋友,父母又要返工,他一個人點去呀? (Boboxxxx Swimming Club 真係呃人呃$, 正一黑店.)

(  ) 內的字含緋謗成份, 不能出街
其他只reflect the truth, ok.

係喎!
突然諗起中學果陣最叻嘅嘢......駁嘴!
用老師講嘅說話塞到個老師冇嘢好講  
小妹個樣雖然懵盛盛,但係絕對學到嘢架!

原文章由 QUINCY121HK 於 07-7-30 19:27 發表

nicky,
你真係叻叻la......好ge唔學....學哂d衰野....

wa∼我就嚟好驚呀
原文章由 QUINCY121HK 於 07-7-30 20:53 發表

舊曆7月刀未到......甘快就有...鬼.......

原文章由 ww? 於 07-7-30 23:34 發表
wa∼

希望鬼門關快D 開,,, 等各位兄弟姊妹出尼玩下....例如纏下D 做左壞事的人!!

[ 本文章最後由 luvnyy 於 07-7-30 23:47 編輯 ]

原文章由 luvnyy 於 07-7-30 23:46 發表
[quote]原文章由 ww? 於 07-7-30 23:34 發表
wa∼我就

luvnyy,
你轉左樣......差d認你唔到天.....

找議員比登報紙投訴版有用。報紙雜誌經常都登有線的投訴啦,咪又係無佢符。只有愛惜商譽的公司才會怕。你估天x班人渣又怕不怕?

找議員,發動人海戰術,見咁多苦主,議員做起事來更加有價值,也就更加肯出力。我認為民建聯(尤其那些標榜自己專為低下階層發聲的)應該最惡也最有能力、最懂得找什麼政府部門幫手,甚至由他們出面在傳媒面前講,都好我地十倍。

我以前都做過議員助理,佢地一封信去政府當局,好過我們嘈一日。當然以前程序還是要做齊:
1)向天x以書面投訴及要求退全數款項。並限定對方回覆及退款日期,不然以法律追究。
2)向消委會投訴備案
3)向小額申訴

前兩項都只是例行要做。向小額申訴,也怕取回款項機會甚微。近期不是有黃頁廣告詐騙案嗎?騙徒不是也有簽名條款在手,但傳媒政府都高度重視。雖然我們的受騙銀碼差很遠,但性質一樣。是否可以作參考?

至於如何向議員表明受害人有幾多,我建議大家不如pm自己在消委會投訴的檔案編號給「反天x」行動的leader,這樣既能統計投訴數字,又表明消委會是如何的無能做唔到嘢。編號不要在這裏公開,因為討論版什麼人都可以假借身份出現。

請選leader,我可pm我的投訴編號給她�他。

原文章由 amy3010 於 07-7-30 11:52 發表

QUINCY,

1)我睇吓陳偉業點回覆先 OR
2) 大家再一齊搵其他議員問問? 因為我唔知邊個議員好D! 有冇人知呢?

請問有冇人錄到天x啲人∼全相,比全世界啲人知道!! 化了灰都走唔到,然後e-mail比全世界,咁咪最好!

原文章由 oggi07 於 07-7-30 23:48 發表
找議員比登報紙投訴版有用。報紙雜誌經常都登有線的投訴啦,咪又係無佢符。只有愛惜商譽的公司才會怕。你估天x班人渣又怕不怕?

找議員,發動人海戰術,見咁多苦主,議員做起事來更加有價值,也就更加肯出力 ...

oggi07,
你好有見地wor.....

原文章由 加菲2288 於 07-7-30 23:51 發表
請問有冇人錄到天x啲人∼全相,比全世界啲人知道!! 化了灰都走唔到,然後e-mail比全世界,咁咪最好!

2288,
作水你咩......我地只係c9炸...唔係特務呀....

天x∼點解出唔到嗰名??
我地冇問題,有問題係天x

醒目開學勳章

有無收到天x嘅refund letter. 有的話可否去  標題: 收到天x...退款通知書...請入黎啦!!!!   報到一下  

原文章由 加菲2288 於 07-7-30 23:57 發表
天x∼點解出唔到嗰名??
我地冇問題,有問題係天x

各位,
收到通知書的.....請去另一個topic報到...

我地冇罪   天x有罪

原文章由 加菲2288 於 07-7-31 00:02 發表
我地冇罪   天x有罪

2288,
冷靜d......冷靜d.....

‹ 上一主題|下一主題