用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材 part2
樓主: kp061078
go

蒙特竣利教材 part2 [複製鏈接]

上星期落 order 的媽媽,

夢圓圓夢星期一巳發貨,今個星期可以收貨
   1    0    0    0

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=862001&extra=page%3D1

今次訂單的媽媽,
因為大陸物流好亂..所以呢一兩日先送貨.

今次訂單的媽媽,
夢圓圓夢今次安排好差..某些媽媽的貨調亂左,大家請睇下有無多左或少左,請PM比我.因為有媽媽欠幾件貨,但單上有打 /號..所以佢話貨倉同事裝錯箱.

各位媽媽,
我會今個星期再落 order,有興趣就send list 比我.

各位媽媽,
我決定下星期二落 order, 你地想 group 埋share運費就快手喇!!

chma,
你上次乜唔係自己同佢訂左咩? 今次又訂?

please leave your email.

原文章由 claudi-mama 於 07-7-14 01:30 發表
kp,
I want to order Montessori's edu. materials.  
Please let me know the freight , exchange rate fm RMB to HKD, the payment method and how can I get the goods.
And please advice : just send y ...

ladies,
if you girls want to group together to share the transportation fee... please group it by yourself.. I cannot help you to group it.. as I'm busy to make the group order.
I will send the order list today  around 6:00pm.

今次 order及巳過數的媽媽,

因為上星期我去左書展加上有些媽媽聯絡不上,所以要今個星期先滙比夢圓圓夢.大家請等一等...

我明天要去書展,所以星期三早上才能滙款比夢圓圓夢.

今次訂order的媽媽,
我今早已過數比夢圓圓夢..下星期收貨.

其他媽媽有興趣只要 PM email比我就 ok.

今次訂單媽咪,
明天或後天運輸會聯絡你們收貨.

Dear all mommy,
the lost and broken toys will refund to your account.
please check your PM directly.

kitty

mannancy,
MR0023多变形几何大套餐 這個size很小,每件只有10cm左右大,加上質素不太好.所以咁平.
原文章由 mannancy 於 07-8-10 13:34 發表
Hi!Kp061078,
另外有些教材 eg.MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)  ¥110
但內裹套裝都有¥43 &  ¥54   ,... 這樣我是否買大套餐底買些呢? 還有 其他 12 件套 !! ....... 有可分別呢? (Size,質 ...

queyeung,
夢圓圓夢沒有批發價.

原文章由 queyeung 於 07-8-10 16:41 發表
我上夢圓圓夢個web site,睇左d教具. 請問點知我想訂個d教具幾多$呀?

我搵到價錢啦. 請問經你去訂係咪有批發價呀?

queyeung,
咁我又唔知係唔係同一家公司喎..我只係試過係myymtoys到訂玩具.
批發價方面我又無問過喎,因為我又唔係批發,只係幫大家group order. 或者你可以自已問下佢.
原文章由 queyeung 於 07-8-11 14:10 發表
請問"夢圓圓夢"同"夢圓圓夢玩具有限公司"係唔係同一家公司?

www.myymtoys.com
www.ymok.cn
www.otoys.cn

佢地係咪唔同架?

mannancy,
基本上買滿$1000會送教學VCD14隻一套
原文章由 mannancy 於 07-8-13 09:17 發表
Hi!,Kp061078,
我已經收到你的order Form,..我填好後再mail 比你,
(因要慢慢選擇)...Thanks! 另外想問吓! 是否有VCD 教家長怎樣教小朋友玩這套教材?   How much for VCD ??

巳send Email 比各位.

巳send list比我的媽媽,
夠數落 order 喇.. 我呢一兩日會再contact你地如何過數比我.
‹ 上一主題|下一主題