用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 今次order Your Baby Can Read 的update list 出左喇 ...
go

今次order Your Baby Can Read 的update list 出左喇 [複製鏈接]

0    0    0    0

醒目開學勳章

原文章由 5Y 於 07-7-3 15:52 發表
update list ....

請大家看看 , 有冇入左錢已未有名的 , 如有請盡快pm 我

1) MYRA- your baby can read dvd set +82 double word cards x 2 sets ~~~pay~~~

2) kylieman--your baby can read dvd s ...

請問幾時會收到呀?
我想快d比亞b睇呀,好心急呀!

bk轉左版,好唔慣呀,我之前書籤左d topic,都唔知邊度睇得返~

5Y
我係littlesheepsheep,我個user id被取消了,我的新id是BB-IOU.
我已入錢了.唔該你查收啦.

醒目開學勳章

5Y,

好野,好心急呀~

其實想問定你,你點用哩set教材架,我想知多d,咁就可以用得好d~

真係唔該晒你呀~

When can you help us order the new 2nd version "Your Baby Can Learn"? Thanks for your help!

原文章由 5Y 於 07-7-3 15:36 發表
因bk 幾日都停左 , 上唔倒黎睇返mami的入錢記錄 , 所以對唔倒數 , 現在努力中核對...... bk 轉左新版, 睇到頭暈暈 ....

我一陣會post 訂左的mami名單出黎 , pls wait........

因收到d''mami 的pm話 你 ...

完左未呀...我都想訂呀.....

Hi 5Y,

I would like to order too. I could pay right away upon your confirmation.

Thanks,

Monmon11

因bk 幾日都停左 , 上唔倒黎睇返mami的入錢記錄 , 所以對唔倒數 , 現在努力中核對...... bk 轉左新版, 睇到頭暈暈 ....

我一陣會post 訂左的mami名單出黎 , pls wait........

Hi 5Y,

I'd like to order too, could you include me too??
If yes, pls instruct me how to pay you. Thx

Hi 5Y,

我都想訂呀, 仲可以加入嗎? 如可以, 請問點入錢給你呀? Thx

吾該我都想訂呀!可否告知或PM我謝謝

原文章由 whkaren_ng 於 07-7-4 17:38 發表
Hi 5Y,

我都想訂呀, 仲可以加入嗎? 如可以, 請問點入錢給你呀? Thx

me too! : : :

簽名被屏蔽

5Y,

Thanks for your update. BK 轉

5Y,

Thanks for your update. BK 轉

hi 5Y,
會唔會order多次,如果會請pm我~thanks!

‹ 上一主題|下一主題