用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 荃灣浸信會幼稚園 荃灣浸信會幼稚園臨時版
樓主: yanyanmama
go

荃灣浸信會幼稚園臨時版 [複製鏈接]

I AM HERE, 你地好.

大家, 今早放假去小學訂校服/校車及饍食等, 但流程好快, 之後同mcphee吃早餐添.

另外, 我想我小女離開幼稚園, 我暫時都唔會做版主la, 不如我推位, 比個最佳人選做lor, 我推薦 yiuyo, 是否要投票

不過我一得閒都會上來八吓, 因為要部署亞仔架.

必必:no problem, 但何時等到2000個post????

另外各位, 有無惠康stamp可以比我, 我欠80個先換到個單車, 不過我想多數唔換lor.

YANYANMAMA:叫你女比我女, ok嗎

010/yanyanmama/tramtram:麻煩三位先(stamp)記得就比, 唔記得就算la.

010:新system真的不是太好, 新不如舊 :tongue:

010:新system真唔好, 我想找我的好友, 看看朋友d topic, 找來找去都無. 好煩. :tongue: 我想最正都是出圖案樣最快.

010/YANYANMAMA:你地二個都換左大頭相, 不愧是一對好姐妹 :loveliness:

010:咁個POST真快好多, 但有好多野都未熟, 好麻煩.

開左新版LA, 但我POST唔到, 請按以下試吓吧.

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1047142&extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題