用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) ...
樓主: cathygarfield
go

有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) [複製鏈接]

mei,子健媽,
晴晴唔駛轉校呀,因為我仲係north point返工 不過o個日就要返咗華富再搭車去,唔俾自己去呀

cathy,
你唔駛着珠片衫架喇,到時借蕎蕎你一用,o的焦點就會落哂你度架喇
嘉晴~2002/4/3~升小一喇~
頌蕎~2006/1/4~升N1喇~

晴晴媽,

好在tko有地鐵都算方便

晴媽~
你係唔係已經搬左啦?好唔好住呀?

Hi 各位媽咪
你們好,我係北角救世軍既舊生媽咪,過下尼邊八八,順便幫我問候勞校長.
Cathy
我見上你番來(係指上線),有咩事回報

Hi, anna_gigi,

Cathy都好少浦頭添

大家d小朋友有冇返學呀! 子健就有, 今日要早d放工去接佢喇

原文章由 大隻仔 於 07-8-9 10:09 發表
Hi, anna_gigi,

Cathy都好少浦頭添

大家d小朋友有冇返學呀! 子健就有, 今日要早d放工去接佢喇

子健媽~
曦曦都有返學, 今早我地仲見到子健爸呀!  咩3號都無校車搭咩? 咁如果下午落左波, 會唔會有返校車搭架?

係喎, 點解cathy咁耐都鋪頭?係唔係去左買珠片衫呢

早晨喇各位..
對抗緊高層係會少d入來架喇:

我仲未揀好件珠片衫呀, 都吾知要成件珠片好, 定係心口一"執"好

馬騮都有返學, 不過返左北角. 三號風球無校車呀 .
暑假我放尾個幾日倍馬騮. 你地呢., 放邊日呀, 使吾使出來玩下咁呀:D .

Mei,

落左風球都冇校車架:tongue:

Cathy,

本來咪話想返大陸玩2日o既, 不過d星期六, 日都好忙呀! 子健Daddy又唔肯放2日閒日, 應該冇得去喇

原文章由 cathygarfield 於 07-8-9 10:59 發表
早晨喇各位..

我仲未揀好件珠片衫呀, 都吾知要成件珠片好, 定係心口一"執"好

暑假我放尾個幾日倍馬 ...

出黎玩幾時?去邊先???

原文章由 cathygarfield 於 07-8-9 10:59 發表
早晨喇各位..

暑假我放尾個幾日倍馬 ...

Hi Cathy
喂,暑假我得閒幫你揍斑馬騮

原文章由 anna_gigi 於 07-8-9 15:14 發表

Hi Cathy
喂,暑假我得閒幫你揍斑馬騮

anna,
你吾搵野做呀, 係咪等芝芝放完暑假先再拉呢? 咁你就好喇, 日日係屋企咁舒服..:D . 馬騮都搵左d屋企人湊一星期, 而另外個星期就我同honey輪流放睇佢地..:)

原文章由 Mei 於 07-8-9 11:25 發表

出黎玩幾時?去邊先???

mei,
係呀, 好吾好呀, 你又諗下, 去邊樹..緊係放暑假個幾日喇..

原文章由 大隻仔 於 07-8-9 11:15 發表
Cathy,

本來咪話想返大陸玩2日o既, 不過d星期六, 日都好忙呀! 子健Daddy又唔肯放2日閒日, 應該冇得去喇

又吾去喇. 係咪諗住去長隆呢? 吾緊要喇, 有我同呀mei陪你地 , 你想去邊. 出聲....

真係好呀, 子健放學有校車坐喇! 學校同佢地傾掂數! 好在ee又得閒可以幫我接, 佢囡囡今日冇返學架~

因為好少人返, 得3個寄車, 又可以早d返到去玩, 正!

原文章由 大隻仔 於 07-8-9 15:34 發表
真係好呀, 子健放學有校車坐喇! 學校同佢地傾掂數! 好在ee又得閒可以幫我接, 佢囡囡今日冇返學架~

因為好少人返, 得3個寄車, 又可以早d返到去玩, 正!

嘩, 咁又幾好喎. 有車坐..吾知今日多吾多人返學呢? 起碼我3隻加晴晴一隻都四隻無返華富..

Cathy,

唔係長隆呀, 係lee度呀http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1016379&extra=&page=7

一出露台就係泳池, 好正! 妳地有冇興趣jet!

原文章由 大隻仔 於 07-8-9 16:03 發表
Cathy,

唔係長隆呀, 係lee度呀http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1016379&extra=&page=7

一出露台就係泳池, 好正! 妳地有冇興趣jet!

嘩好正呀!  我緊係有興趣啦, 不過我o岩o岩去完台灣, 我老公一定唔肯攞假去架!所以得個"恨"字.

原文章由 Mei 於 07-8-9 16:48 發表

嘩好正呀!  我緊係有興趣啦, 不過我o岩o岩去完台灣, 我老公一定唔肯攞假去架!所以得個"恨"字.

我簡直係流晒口水添喇:D , 不過我一家五口都無回鄉証, 無得去.. , 得個恨字:(

真係好麻煩呀 , 晏d又要打返學校睇下有冇得寄車喇
唔好再打風得唔得呀

原文章由 大隻仔 於 07-8-10 11:42 發表
真係好麻煩呀 , 晏d又要打返學校睇下有冇得寄車喇
唔好再打風得唔得呀

係喇, 無端端返轉頭, 仲話下午掛3號添, 真係激死呀... , 係喎, 下午掛3號, 係咪都有校車車返出來北角呢? ..:( ..
‹ 上一主題|下一主題