用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無人收到藍田循道衛理叩門面試通知 ? ...
樓主: hinhin_mama
go

有無人收到藍田循道衛理叩門面試通知 ? [複製鏈接]

Re: 有無人收到藍田循道衛理叩門面試通知 ?

收到面試通知信,係今個星期六上午,希望阿仔好好表現.   

我都係今日先收到信,
話sat面試!
今年6月認真忙碌呀!
大家加油!
e+都唔抱咁大希望啦!
為有聽天由命羅?

我都收到信ar, no.246      又2百幾個人

如果德田兆強收亞仔, 我就唔去gar la

GOOD LUCK and ADD OIL !!!

hoganmama

咁啱,我地244

我個no.係168,但係個日下午要去
已經註冊

clememtbaby,

上午interview, 下午聽講座, 無問題ar

Good luck!

hoganmama

咁啱gei, 希望個日你見我唔到la      見我唔到即係德田兆強收左亞仔我唔去interview ar

hoganmama
素兒 寫道:
咁啱,我地244

我都希望你地會得,
我地唔得架啦,
都恭喜妳先
hoganmama 寫道:
咁啱gei, 希望個日你見我唔到la      見我唔到即係德田兆強收左亞仔我唔去interview ar

hoganmama[quote]
素兒 寫道:
咁啱,我地244
[/quote]

今日收到信啦- 取錄咗亞仔,好開心
‹ 上一主題|下一主題